OG penkitti ISSAAn – etsii kahta uutta pelaajaa

OG

OG on penkittänyt Issa ”ISSAA” Muradin, joka siirtyy sivuun aktiivisesta kokoonpanosta välittömästi.

Suomalaispelaaja Aleksib:n johtama OG on penkittänyt jordanialaispelaaja ISSAAn. Penkitys on jo toinen vähän ajan sisään, kun myös NBK- siirtyi sivuun pelaavasta kokoonpanosta muutamaa viikkoa aikaisemmin. Joukkue on näin ollen todella isojen muutosten edessä.

Organisaation mukaan penkitys tuli yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa, joten mitään isompaa kitkaa ei tässä tilanteessa ole ollut. Iso syy tähän on varmasti se, että ISSAA ei ole pystynyt matkustamaan pois Jordaniasta, joka on estänyt joukkuetta harjoittelemasta yhteisissä tiloissa.

Samalla uutinen tarkoittaa sitä, että OG tarvitsee kaksi uutta pelaajaa, kun sekä NBK- että ISSAA ovat poissa kuvioista. Joukkue pelasi ESL Pro Leaguessa tanskalaispelaaja nikon kanssa, mutta turnaukseen hänet oli merkitty stand-iniksi, joten jatkosta ei ole varmuutta.

OG:n oman ilmoituksen mukaan he aikovat kokeilla eri pelaajia ja tehdä ratkaisun sen perusteella. Nyt joukkueella on siihen mainio mahdollisuus, sillä seuraavat karkelot ovat näillä näkymin vasta vajaan kuukauden päästä, kun BLAST Premier Spring Showdown -turnaus alkaa.

https://twitter.com/OGcsgo/status/1371825494316961796

Pelaajat: ,
Joukkueet: