Lähde: Todella kova päätös! OG penkitti NBK-:n – korvaaja hakusessa

OG NBK-

OG on tehnyt ensimmäisen ison peliliikkeen kokoonpanoon, sillä NBK- siirtyy sivuun aktiivisesta kokoonpanosta. Asiasta uutisoi ranskalainen VaKarM.

Aleksib:n kipparoima OG on ollut viime viikot kritiikin kohteena, sillä joukkueen tämän vuoden pelit ovat menneet pahasti penkin alle. Kokoonpanomuutoksilla on spekuloitu ja varsinkin ISSAA on ollut huhuissa lähtijäksi, sillä jordanialaisen otteet ovat ailahdelleet isolla skaalalla.

Nyt Ranskasta kantautuu kuitenkin tieto, että kokoonpanosta laitettaisiin syrjään NBK-, joka on ehdottomasti joukkueen meritoitunein pelaaja.

VaKarMin mukaan penkittämisen syynä saattavat olla näkemyserot muun joukkueen kanssa. Se ei olisi mikään suuri yllätys, sillä ranskalaistähti on myös aikaisemmissa joukkueissa ajautunut ongelmiin muiden pelaajien kanssa.

Nähtäväksi jää, kuka astuu NBK-:n saappaisiin, sillä menestyspaineet organisaatiossa ovat varmasti tapissa, joten tilalle täytyy saada kovan luokan pelaaja.

Uuden pelaajan etsimiseen ei ole hirveästi aikaa, sillä OG:n pelit jatkuvat heti maaliskuun alussa, kun ESL Pro League starttaa.


Pelaajat:
Joukkueet: