OG pudotuspeleihin – jatkopaikka varmistui huikean väännön jälkeen

OG Aleksib

OG varmisti paikkansa ESL Pro Leaguen pudotuspeleihin, kun se nappasi taisteluvoiton Sinnersiä vastaan lukemin 2-1.

Aleksib:n OG varmisti B-lohkon ensimmäisenä joukkueena paikkansa ESL Pro Leaguen pudotuspeleihin, kun Sinners kaatui upean taistelun jälkeen lukemin 2-1 (20-22, 16-10, 16-7).

Ottelu alkoi Sinnersin valitsemalla Nukella, johon tsekkijoukkue tuli vahvasti. Hyvät hyökkäykset horjuttivat jatkuvasti OG:n puolustusta ja toi jengille maukkaat seitsemän hyökkäävän puolen kierrosta. Hyvistä asemista puolustamaan päässyt vastustaja tuntui olevan myös puolustusosiossa pelin päällä, kunnes osion lopussa Aleksib:n taktiikat alkoivat vihdoin puremaan.

Lopulta mikään ei erottanut joukkueita 30 pelatun rundin jälkeen, vaan ratkaisuun tarvittiin jatkoaikaa. Ensimmäinen jatkoaika mentiin myös rinta rinnan, kun molemmat tiimit nappasivat kierroksia vuorotellen nimiinsä. Toisella jatkoajalla tsekkijoukkue löysi kuitenkin vielä yhden isomman vaihteen ja puristi itselleen voiton lukemin 22-20.

OG löytää pelinsä kreivin aikaan

Toisena mappina lähdettiin Infernoon, jossa valdelta ja kumppaneilta on nähty viime aikoina vahvoja otteita. Alku ei kuitenkaan herättänyt lupauksia, vaan OG oli hätää kärsimässä. Tsekkivastustaja hyökkäsi jälleen todella tehokkaasti ja välillä alkoi näyttää jo siltä, että ottelu pannaan nopeasti pakettiin. Puolia vaihdettaessa Sinners johti 9-6, mikä on vahva saldo inffin T-puolelta.

Puolten vaihdon jälkeen tapahtui kuitenkin jotain, joka herätti OG:n aivan uuteen lentoon. Aleksib:n ideoimat hyökkäykset tuntuivat uppoavan kuin veitsi sulaan voihin, kun joukkue nakutteli kierros toisensa jälkeen rundeja vyölleen. Lopulta Inferno taittui joukkueelle helpohkosti lukemin 16-10, kun Sinners onnistui nappaamaan vain yhden kierroksen puolustusosiostaan.

Kaikki ratkesi näin ollen Mirageen, joka oli ottelun ratkaisevana mappina. Kartasta voitiin odottaa tiukkaa jännitysnäytelmää, mutta OG oli asiasta eri mieltä. Tiimi jatkoi nimittäin mirressä siitä, mihin se inffissä jäi ja oli täysin suvereeni kentällä. Sinners ei saanut missään vaiheessa jalansijaa, vaan joutui tyytymään selvään 16-7-tappioon Miragesta.

Voiton myötä OG varmisti paikkansa pudotuspeleihin ja on tällä hetkellä kiinni myös lohkovoitossa. Complexity on ainoa joukkue, joka voi viedä voiton heiltä, jos he voittavat sekä tänään että huomenna. Huomisessa ottelussa saattaa olla siis isot panokset, sillä OG ja Complexity kohtaavat toisensa. Lisätiedot matsista sekä linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,