OG putosi IEM Katowicesta – onko aika pelaajamuutokselle?

OG

OG joutui pettymään IEM Katowice 2021 -turnauksessa, kun se hävisi molemmat ottelunsa ja päätyi lohkonsa jumboksi.

Järisyttävän trillerin kautta paikkansa Katowiceen saanut OG tippui turnauksesta nopeasti, kun se hävisi molemmat alkulohkon ottelunsa. Ensimmäisessä matsissa ranskalainen Vitality otti niskalenkin joukkueesta ja tänään puolestaan FaZe oli selvästi parempi lukemin 2-0 (16-7, 16-9).

OG on ollut isoissa vaikeukssia Flashpoint 1 -turnauksen jälkeen, jonka jälkeen joukkueen karttavoitot ovat menneet lukemin 10-21. Erityisesti ongelmia on aiheuttanut se, että joukkueen kärkipelaajat pelaavat todella ailahtelevasti pelistä toiseen.

Tähän on varmasti osasyynä se, että pelaajat pelaavat eri paikoissa ja osa pelaajista joutuu kärsimään huonosta internetistä. Tämänkään syyksi heikkoja otteita ei voi pelkästään laittaa, sillä loppuvuosi jengillä oli vahva ja nyt tuntuu siltä, että Aleksib:n suojatit ovat ottaneet takapakkia isosti.

OG:n seuraavat liikkeet eivät ole tiedossa, mutta näin pelit eivät voi jatkua. Jos tulokset eivät parane, on joukkueen pakko reagoida ja tehdä jonkinlainen rosterimuutos. Aleksib itsekin totesi pelin jälkeen, että jos näin paljon präkätään ja tulokset ovat tällaisia, niin se ei vain ole hyväksyttävää. Seuraavan kerran jengi nähdään askissa 8.3., kun ESL Pro League alkaa.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,