OG selvisi säikähdyksellä – ottelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä

OG ISSAA

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG ja ruotsalaisjoukkue Dignitas taistelivat cs_summit 7 -turnauksen avausottelussa toisiaan vastaan.

Ylivoimaisena ennakkosuosikkina päivän otteluun lähtenyt OG joutui tekemään täyden iltapuhteen, kun ruotsalaisjoukkue Dignitas haastoi Aleksib:tä ja kumppaneita ottelun loppuun saakka.

Matsi alkoi OG:n valitsemalla Infernolla, johon Virolaisen joukkue sai kamalan lähdön. Matsia oli pelattu vain kahdeksan kierrosta, kun Dignitas oli karannut jo 7-1-johtoon ja tilanne alkoi näyttää toivottomalta. ISSAA ja mantuu lisäsivät kuitenkin kierroksia, mikä toi lopulta joukkueelle osion seitsemän viimeistä rundia ja käänsi näin pelin täysin.

Puolustavalle puolelle siirryttyään OG oli etulyöntiasemassa, vaikka ottelun alku olikin heikko. Ruotsalaisvastustaja ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan, vaan taisteli kynsin ja hampain voitosta mapin loppuun saakka. Taistelu ei kuitenkaan riittänyt, vaan Virolaisen jengi nipisti kartasta voiton väkisin lukemin 16-14.

OG ja Dignitas vääntävät loppuun asti

Toisena karttana nähtiin Dignitaksen valitsema Train, jota joukkue oli selvästi harjoitellut hyvin yhdessä. OG puolestaan ei päässyt oikein missään vaiheessa edes mukaan karttaan, vaan ruotsalaisjoukkue marssi vakuuttavaan 16-3-voittoon. Tämä tarkoitti sitä, että ratkaisua haettiin ratkaisevasta mapista, joka oli Dust2.

Pölyyn mentäessä oli jo selvää, että helppoa voittoa ottelusta ei ollut tiedossa. Ratkaiseva kartta alkoi hyvin tasaisissa merkeissä ja oli kuin toisinto Infernosta. Dignitas oli vahva alussa, mutta Aleksib ja kumppanit vastasivat huutoon osion loppua kohden ja veivät lopulta puoliskon niukasti lukemin 8-7.

Toinen osio ei tuonut muutosta, vaan tilanne jatkui kutkuttavan jännittävänä aivan loppumetreille saakka. Dignitas oli jälleen lähellä, mutta OG sai ensimmäisenä ottelupallon ja onnistui käyttämään sen viimeisellä mahdollisella hetkellä ja vei jo toistamiseen karttavoiton ottelussa lukemin 16-14.

OG saa jatkaa turnausta eteenpäin ylemmässä kaaviossa, jossa joukkue kohtaa seuraavaksi fnaticin, joka debytoi turnauksessa Flushan tilalle tulleen nuoren Jackinhon kanssa. Aleksib:n täytyy ehdottomasti piiskata omansa vahvempaan lentoon, sillä tämänpäiväisellä esityksellä fnatic ei tule kaatumaan. Ottelu pelataan huomenna kello 15:00.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,,