OG suli ja hävisi – kohtaa seuraavaksi maailmanlistan ykkösen

valden ENCE OG Flashpoint 2

OG joutui pettymään BLAST Premier Spring Groups 2021 -turnaksessa, kun se hävisi saksalaiselle BIGille suoraan kartoin 2-0.

OG:n vaikeudet jatkuivat, kun joukkue hävisi saksalaisjoukkue BIGille lukemin 2-0 (12-16, 13-16). Tämä lisäsi Aleksib:n johtaman jengin tuskaa, sillä aikaisemmin tänä vuonna pelattu cs_summit 7 -turnaus meni myös penkin alle.

Ottelun karttavalinnat aloitti Aleksib, joka nappasi joukkueelleen Infernon. BIG puolestaan päätyi klassikkokarttaan pölyyn ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

Ottelu alkoi melko tasaisissa merkeissä, kun OG hyökkäsi vahvasti ja saksalaiset olivat useaan otteeseen hätää kärsimässä. Hyvä vire ei kuitenkaan jatkunut puolustusosioon, vaan BIG laittoi aivan uuden vaihteen silmään. Vahvat hyökkäykset aiheuttivat sen, että saksalaisjoukkue vei inffin lukemin 16-12.

Pölyyn tultaessa kansainvälinen kokoonpano sisuuntui ja aloitti aivan fantastisesti. Tämä ei kuitenkaan kestänyt, vaan joukkueelta nähtiin käsittämätön sulaminen, kun se menetti 7-1-johtonsa ensimmäisessä osiossa ja hävisi lopulta koko mapin numeroin 16-13.

Tämä tarkoittaa sitä, että OG pelaa selkä seinää vasten maailman parasta joukkuetta Astralista vastaan. Ottelu on pakko voittaa, mikäli Aleksib ja kumppanit haluavat jatkaa BLAST Premier Spring 2021 -turnauksessa eteenpäin. Ottelu pelataan huomenna perjantaina kello 20:30.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,