OG suli jälleen G2:sta vastaan – karmaiseva alku Pro Leaguelle

valden ENCE OG Flashpoint 2

OG ja G2 kohtasivat toisensa kutkuttavan jännittävässä ESL Pro Leaguen ottelussa, joka oli Aleksib:n jengille turnauksen avausottelu.

OG ja G2 kohtasivat viimeksi viime perjantaina ja matsista muodostuikin todellinen trilleri, jossa pelattiin kaikki kolme karttaa. Aleksib:n joukkue vaikutti menevän menojaan jo ottelussa, mutta G2 nousi lopussa takaa ohi ja särki vastustajajoukkueen sydämet.

Tänään oli kuitenkin jälleen uusi mahdollisuus OG:lle, joka sai hioa taktiikoitaan kuntoon päivän pidempään kuin pääosin ranskalainen vastustaja. Erityisesti mappivalintojan osalta oli odotettavissa muutoksia.

Viimeksi Aleksib ja valmentaja ruggah päättivät olla valitsematta Infernon, vaikka heillä olisi ollut siihen mahdollisuus. Tämä kostautui ja jengi hävisikin lopulta oman pickinsä. Tänään OG kuitenkin päätti, että menee tutulla ja turvallisella Inffillä, G2 puolestaan päätyi Trainiin ja mahdolliseksi ratkaisevaksi joukkueiden välillä jäi Mirage.

Inferno tuo toivottua tulosta

Inffin valinta osoittautui nopeasti hyväksi, sillä OG aloitti hyökkäävän puolen upeasti. Aleksib oli selvästi tulkinnut ranskalaisjoukkueen aukkoja tarkasti ja onnistui hyödyntämään niitä alun taktiikoissaan.

Hyvän alun jälkeen G2 pääsi nopeasti pelistä jyvälle ja onnistui seitsemän peräkkäisen kierroksen turvin lopulta voittamaan ensimmäisen osion 8-7. CT-puolella mantuun AWP:n johdolla ranskalaisjoukkueen hyökkäykset saatiin kuitenkin tylsytettyä kahdeksan kertaa peräkkäin, joka tarkoitti Inffistä maukasta 16-12-voittoa.

mantuu näyttää AWP-taitojaan

Trainin osalta odotukset olivat kovat, sillä viimeksi OG näytti kartassa kaapin paikan vihulaiselle. Vire ei kuitenkaan ollut tällä kertaa samanlainen ja puolustava osio alkoi heikosti, kun G2 vei ensimmäisen puoliskon lukemin 8-7.

Hyökkäävällä puolella Aleksib näytti jälleen loistavia pelinlukutaitojaan, mutta sekään ei lopulta riittänyt. Ranskalaisjoukkue osoitti fantastista sinnikkyyttä puolustaessaan sitejä ja kairasi itselleen väkisin karttavoiton numeroin 16-13.

OG murtuu paineen alla

Miragen OG aloitti hyökkäävällä puolella, joten Aleksib pääsi heti lempihommaansa. Taustatyö matsia varten oli selvästi tehty viimeisen päälle hyvin, sillä joukkueella oli selvästi tieto, mistä ja miten G2 puolustaa sitejä.

Erityisesti Aleksib oli huikealla pelipäällä, kun ensimmäinen osio meni hänen 18 frägin ansiosta joukkueelle 11-4 ja voiton pystyi jälleen maistamaan jo suussa.

Vastustaja näytti kuitenkin nopeasti, että ei edelleenkään kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa ja nappasi heti kärkeen seitsemän peräkkäistä kierrosta ja tasoitti ratkaisevan mapin 11-11.

Tämän jälkeenkään ei nähty auvoa OG:n leirissä, vaan joukkue oli selvästi painanut paniikkinappulan pohjaan ja tärisi vihulaisten hyökkäysten alla. G2 meni vastustamattomasti menojaan ja otti 16-14-karttavoiton sekä 2-1-otteluvoiton. Seuraavan kerran OG pelaa perjantaina 4.9., kun vastaan asettuu BIG.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,