OG:lle sydäntä riipivä tappio – missasi viisi ottelukierrosta

OG

Aleksib:n johtama OG otti mittaa kovasta kokoonpanosta, kun joukkue kohtasi G2:n ESL One Cologne 2020 -turnauksen puolivälierässä.

OG sai mahtavan alun Kölnin huipputurnaukseen, kun se voitti kovan ruotsalaisjoukkueen NiPin. Tämän jälkeen kuitenkin tappio Sproutille palautti jengin maanpinnalle. Mahtava esitys MAD Lionsia vastaan toi kuitenkin jatkopaikan turnauksessa.

Karttojen osalta tämän päivän ottelussa nähtiin heti todella yllättävä veto, kun Aleksib yhdessä joukkueen valmentajan ruggahin kanssa päätyi valitsemaan Nuken, vaikka Infernokin olisi ollut vapaana. Muiksi kartoiksi ottelussa valikoitui G2:n valinta de_train ja decideriksi jäänyt de_dust2.

Nuken osalta tilanne näytti juuri siltä kuin miltä valinta tuntui. OG oli hätää kärsimässä koko kartan ajan, kun pääosin ranskalaisista koostuva G2 pyyhki lattiaa joukkueella. Loppulukemat ydinjätemäästä selkeästi vastustajalle 16-6.

OG herää pelaamaan

OG lähti junaan selvästi altavastaajana ja odotettavissa oli häviö kartasta, joka olisi tarkoittanut myös ottelusta 2-0-tappiota. Erityisesti joukkueen pelinsisäinen johtaja ja suomalaisten rakastama Aleksib oli täysin eri mieltä tästä tilanteesta.

CT-puolella aloittanut joukkue oli kymmenen kierroksen jälkeen 10-0-johdossa ja Aleksib:llä oli yhtä paljon frägejä kuin koko vastustajajoukkueella. Parhaimmillaan suomalaispelaajan statsit olivat 18 tappoa ja 0 kuolemaa.

Loppuosiossa OG:n ote alkoi kuitenkin lipsua ja G2 onnistui kairaamaan osion viisi viimeistä kiesiä, joilla se pääsi takaisin peliin mukaan. Puolia vaihdettiin siis tilanteessa 10-5.

Kun G2 aloitti CT-puolen vielä voittamalla pistoolikierroksen, alkoi kotikatsomoissa toden teolla jännittää. Aleksib kuitenkin näytti nopeasti, miksi se on yksi parhaista pelinsisäisistä johtajista ja löysi aukot vihujen puolustuksesta. Juna lopulta selvästi OG:lle 16-10 ja karttavoitot 1-1.

Kaikki kiinni klassikosta

Kahden mapin jälkeen voittajaa ei vielä löytynyt, joten sitä lähdettiin etsimään ratkaisevasta kolmannesta kartasta. de_dust2 on erityisen tunnettu AWP-pelaajien kotikarttana, joten kennyS:n ja mantuun taistelua oli syytä odottaa vesi kielellä.

OG lähti kolmanteen karttaan puolustavana osapuolena ja alku oli Trainin tavoin aivan huikea. G2 ei tuntunut löytävän millään keinoja murtaa puolustusta ja ottelu oli nopeasti Aleksib:n joukkueelle 9-3. Loppuosio mentiin kuitenkin ranskalaisjoukkueen tahdittamana ja puolia vaihdettaessa joukkue oli kaventanut tilanteeksi jo 9-6.

valde lisää OG:n johtoa

Hyökkäävälle puolelle päästyään nähtiin taas paljon samaa kuin Trainissa. Pistoolikierros meni G2:lle, mutta sen jälkeen Aleksib alkoi löyttää isoja aukkoja ranskalaisjoukkueen puolustuksesta. Erityisesti ISSAA oli aivan järisyttävällä pelipäällä, kun OG vyöryi kohti sitejä vastustamattomasti.

15-10-tilanteessa alkoi näyttää jo vääjäämättömästi siltä, että OG menee menojaan, mutta mitä vielä. G2 onnistui taistelemaan tiensä uskomattomasti takaisin peliin mukaan ja viemään matsin jatkoajalle. Jatkoajalla G2 ei enää antanut mahdollisuutta Aleksib:n jengille, vaan niisti pölystä voiton lukemin 19-17 ja koko ottelusta karttavoitoin 2-1.

 


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: