OG taipui fnaticin käsittelyssä – huomenna elintärkeä ottelu

valden ENCE OG Flashpoint 2

Aleksib:n johtama OG kohtasi fnaticin, kun vuoden viimeinen RMR-turnaus DreamHack Open Fall alkoi.

Vain muutama päivä sitten päättynyt IEM New York 2020 -turnaus oli OG:n kannalta jymymenestys ja tänään vastassa ollut fnatic oli yksi niistä joukkueista, joka turnauksessa kaatui.

Aleksib:n johtama orkesteri on esittänyt koko ajan parempia otteita ja haastanut näin entistä enemmän maailman absoluuttista kärkeä. Viimeisin päivitetty maailmanlistakin antoi jengille kunniaa, kun se nosti joukkueen kymmenen parhaan joukkoon.

Tällä kertaa OG päätyi mappivalinnassaan erilaiseen lopputulokseen, kun se valitsi itselleen Miragen. Tätä ei voida pitää jättiyllätyksenä, sillä IEM New Yorkin lopussa joukkue oli isoissa vaikeuksissa ykköskarttansa Infernon kanssa. Ruotsalaisjengi fnatic nappasi itselleen puolestaan Trainin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi jo mainittu Inferno.

OG:n hyvä vire jatkuu

Mirage alkoi OG:n kannalta parhaalla mahdollisella tavalla ja heti oli nähtävissä, että FaZea vastaan koettu finaalitappio ei kummitellut joukkuetta. T-puolella ensin pelannut joukkue nakutti taululle heti alkuun tennislukemat 6-0, josta oli helppo lähteä rakentamaan osion loppua kohden.

Ruotsalaisvastustaja sai vielä puoliskon lopulla hetkellisesti otetta pelistä, mutta lopulta vastustajan puolustus jäi todella vaisuksi, kun Aleksib:n johtamat taktiikat siivittivät joukkueen 10-5-johdossa osioiden vaihtoon.

CT-puolen OG aloitti pislarundikierroksen voitolla, joten mappi alkoi olla sinettiä vaille valmis. Joukkue takoi toisen kerran tennisnumerot 6-0 taululle, joka tarkoitti voittoa Miragesta lukemin 16-5 ja ensimmäistä kiinnitystä voittoon tärkeästä ottelusta.

Fnaticilta vahva esitys

Trainiin tuli selvästi parempi fnatic, joka ei ollut missään nimessä luovuttanut, vaan aikoi taistella voitosta kynsin ja hampain. Selvästi CT-painotteisesta kartasta ruotsalaiset onnistuivat ottamaan nimiinsä seitsemän hyökkäävän puolen kierrosta, joka vei joukkueen lopulta mapissa vastustamattomaan 16-11-voittoon.

A-lohkon avausottelussa tarvittiin siis kaikki kolme karttaa, jotta paremmuus joukkueiden välillä saatiin selvitettyä. OG aloitti Infernon surkeasti, joka on viime aikoina ollut joukkueen teemana. Vielä hetki sitten mappi oli ylivoimaisesti joukkueen paras, mutta nyt eväät ovat selvästi hukassa inffin osalta.

Osion huono alku ja vielä huonompi loppu tarkoittivat sitä, että OG sai kerättyä vain vaivaiset viisi kierrosta CT-puoleltaan, joka on ehdottomasti vaatimaton saldo. Kohtalaista comebackia rakentanut joukkue oli lopulta liian kaukana ruotsalaisvastustajasta, joka vei voiton vastustamattomasti inffistä 16-11 ja ottelusta 2-1.

Tämä tarkoittaa OG:n kannalta putoamista häviäjien otteluun, jossa vastaan asettuu mousesports. Ottelu on joukkueen Major-haaveiden kannalta elintärkeä, joten sitä ei kannata missata. Matsi pelataan huomenna perjantaina kello 14:00.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,