OG taipui Na`Ville – hirmuvireinen s1mple oli joukkueelle liikaa

OG

Aleksib:n johtama OG haastoi Natus Vinceren tärkeässä ESL Pro Leaguen ottelussa.

OG on jälleen löytänyt pelinsä ja esittänyt upeita otteita Pro leaguessa, jossa alku oli vaikea tiimille. Na`Vista voidaan sanoa samaa, sillä erityisesti joukkueen tähtipelaaja s1mple on ollut hirmuisessa vireessä viime aikoina ja tuonut näin jengille menestystä.

Mappivalintojen osalta Aleksib ei päässyt nappaamaan Infernoa, kun vastustaja bannasi sen. Näin ollen tiimi päätyi Trainiin, joka oli ensimmäinen pelattava kartta. CIS-joukkue valitsi itselleen Overpassin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Nuke.

OG:lta dieselkoneimainen lähtö

Trainin Aleksib ja kumppanit aloittivat hyökkäävällä puolella, mutta alku ei ollut mairitteleva. Joukkue sai kerättyä vain neljä kiesiä osiosta, joka oli mapin osalta lopun alkua. Na`Vi naulasi s1mplen johdolla loppulukemiksi 16-10, kun OG:n kiri jäi lopulta vaisuksi.

Overpassin osalta odotukset eivät olleet korkealla, sillä OG on pelannut karttaa viimeisen kolmen kuukauden aikana vain viisi kertaa ja hävinnyt näistä kolme. Helpommalla CT-puolella aloittanut kansainvälinen kokoonpano olikin hätää kärsimässä vihujen hyökkäysten alla ja onnistui raapimaan kasaan vain seitsemän kierrosta.

Hyökkäävälle puolelle päästyään Aleksib repi kuitenkin kanin hatustaan ja kaivoi takuvihkostaan ykköstaktiikat. Aivan huikeaa peliä esittänyt joukkue otti yhdeksän peräkkäistä rundivoittoa ja tasoitti sarjan 1-1. Loppulukemat toisesta kartasta 16-8, joka tarkoitti ratkaisun siirtymistä Nukeen.

S1mplen vire liikaa

Nuken osalta odotukset eivät olleet pilvissä, mutta selvää oli se, että samanlaiseen ohipeliin ei ole varaa kuin GODSENTia vastaan. Puolustavalla puolella aloittanut OG olikin terävällä pelipäällä, mutta puoliskon edetessä CIS-joukkue pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan.

Puolia vaihdettaessa Aleksib ja kumppanit johtivat 9-6, joten kaikki mahdollisuudet mappi- ja otteluvoittoon olivat olemassa. Pitkään näyttikin siltä, että joukkue menee menojaan, kunnes s1mplen beast mode aktivoitui. Na`Vi nousi lopulta rinnalle ja ohi pienimmällä mahdollisella marginaalilla 16-14.

Ottelun lopputulos venäläisvastustajalle 2-1. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että OG on todella tiukassa paikassa omassa lohkossaan. Joukkue on tällä hetkellä jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle ja tarvitsee näillä näkymin voiton jäljellä olevista matseista, jos se mielii vielä jatkoon.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: