OG taisteli kynsin ja hampain – taipui fnaticille aivan viime hetkillä

OG

OG taisteli ruotsalaisjoukkue fnaticia vastaan, kun joukkueet kohtasivat cs_summit 7 -turnauksen A-lohkon voittajien ottelussa.

OG onnistui eilen voittamaan Dignitaksen vain vaivoin, kun ruotsalaisjoukkue laittoi kampoihin oikein toden teolla. Tänään joukkue sai vastaansa uuden ruotsalaisvastustajan, kun tällä kertaa fnatic haastoi Aleksib:n johtamaa jengiä.

Aiemmat ottelut näiden tiimien välillä ovat olleet todella tiukkoja, joten sellaista kamppailua voitiin tänäänkin odottaa. Karttojen osalta ei suuria yllätyksiä nähty, kun fnatic valitsi Trainin, OG Miragen ja ratkaisijaksi jäi Inferno.

Ottelu alkoi OG:n kannalta surkeasti, kun ensimmäisenä mappina pelattu Train lähti käyntiin melko samalla tavalla kuin eilenkin. Fnatic oli kartassa alusta alkaen selvästi etevämpi ja onnistui näin ollen voittamaan mapin lukemin 16-9.

OG taistelee, mutta taipuu

Miragessa näytti pitkään, että sama meno jatkuu, kun fnatic myllytti alussa todella vahvasti. Ruotsalaisten vahva puolustusosio oli myrkkyä suomalaispelaajan johtamalle joukkueelle, joka joutui tyytymaan vain viiteen kierrosvoittoon ensimmäisestä puoliskosta.

CT-puolelle päästyään OG syntyi kuitenkin täysin uudelleen ja laittoi paikat sellaiseen lukkoon, että länsinaapuri oli hätää kärsimässä. Huikaiseva comeback kruunautui, kun fnatic sai napattua vain yhden kierroksen ISSAAn ja valden dominoitua joukkueelleen 16-11-voiton.

Infernoon mentäessä kaikki oli jälleen auki ja molemmilla oli hyvät mahdollisuudet voittoon. OG otti ensimmäisenä kuskin paikan, kun se nappasi itselleen osiovoiton lukemin 9-6. Toinen puolisko jatkui samalla kaavalla, mutta vain toisinpäin. Voittajaa ei lopulta onnistuttu löytämään varsinaisella peliajalla, vaan ottelu venyi lopulta jatkoajalle.

Ottelu venyy jatkoajalle

Jatkoajan Aleksib ja kumppanit aloittivat vahvasti, kun he voittivat kaksi kierrosta ensimmäisessä osiossa. Fnatic kuitenkin vastasi nopeasti takaisin ja onnistui puolestaan pelaamaan täydellisen puolustusosion, joka toi ruotsalaisjoukkueelle ratkaisevasta mapista 19-17-voiton.

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,