OG palasi takaisin TOP10-joukkueeksi – ENCE ohitti HAVUn

OG Aleksib

Aleksib:n johtama OG nousi takaisin kymmenen parhaan joukkoon ja ENCE ohitti HAVUn, kun uusin viikottainen maailmanlista julkaistiin.

HLTV.orgin ylläpitämä maailmanlista on jälleen julkaistu. Suomalaisittain saatiin hyviä uutisia, kun Aleksib:n OG nousi kuusi sijaa ja on nyt kymmenentenä. HAVUn kohtalo ei ollut ihan niin mairitteleva, sillä se liikkui myös kuusi sijaa, mutta alaspäin. Samalla joukkue menetti suomalaisorganisaatioiden osalta ykköspaikan, kun ENCE nousi yhden sijan ja kiilasi eteen.

OG:n nousu johtuu pääsoin Spring Sweet Spring -turnauksen voitosta sekä IEM Summerin toisesta sijasta, jotka olivat arvokkaita joukkueelle. Muiden suomalaisten osalta listalta löytyy vain Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix, joka piti oman sijoituksensa ja jatkaa näin ollen sijalla #18.

Erityisesti HAVU on tällä hetkellä tukalassa asemassa, sillä joukkue pelaa valmentajansa disturbedin kanssa, kun jemi penkitettiin. Tästä johtuen suomalaisjoukkue saattaa hyvinkin tippua TOP30:n ulkopuolelle seuraavien viikkojen aikana, joka tarkoittaisi, että yhtäkään kokonaan suomalaista kokoonpanoa ei listalla enää olisi.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: