OG:lta vaisu startti – Astralis jyräsi voittoon

NAVI Aleksib IEM fall OG

OG aloitti Flashpoint 3 -turnauksen maanantai-iltana tanskalaista Astralista vastaan. Tuloksena oli selvä tappio.

Vuoden ensimmäinen RMR-turnaus tarjoilee kovat panokset, sillä jaossa on major-turnauksen karsintapisteitä. OG:lle avauskierroksen arpa heitti vastaan Astraliksen, joka oli suotuisa, sillä tanskalaisten peli oli ollut aivan sekaisin.

Kuitenkin Infernossa Astralis osoitti, että videoita on kelattu läpi ja harjoitustunteja on kertynyt tilille. Toisaalta OG:lta lipsui käsistä jälleen parikin pahaa kierrosta, jotka olisivat pitäneet tulla tiimin nimiin. Tämän hinta oli lopulta kallis, sillä Astralis vei Infernon nimiinsä 22-19.

Toisena karttana pelattiin Nuke, joka oli Astraliksen karttavalinta. Tanskalaiset ottivatkin ohjat käsiinsä heti kättelyssä, sillä joukkue voitti T-puolella ensimmäisen puoliskon 9-6. Tästä OG ei enää noussut, vaan Astralis kuittasi Nuke sekä koko ottelun nimiinsä.

Näin ollen Aleksib kumppaneineen joutuu alempaan kaavioon, jossa tappioihin ei ole enää varaa. Seuraava vastustaja on toinen nukkuva jättiläinen Vitality, joten yksi kovimmista on ulkona heti kahden ottelun jälkeen.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,