OG tärkeään voittoon – toivo BLAST Premierin finaaleista elää

OG Aleksib

Aleksib:n OG otti tärkeän voiton, kun brasilialaisjoukkue paiN joutui tyytymään tappioon BLAST Premier Fall Showdownissa.

BLAST Premier Fall Showdown -turnaus alkoi suomalaisfanien näkökulmasta mukavasti, kun OG onnistui kaatamaan brassijoukkue paiNin lukemin 2-0.

Matsi alkoi vastustajan valitsemalla Ancientilla, jota Aleksib ja kumppanit ovat pelanneet vasta kaksi kertaa. Toiveena olikin, että kolmas kerta toden sanoisi, sillä molemmat aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet tappioon.

Tällä kertaa Ancient alkoi paremmin, kun suomalaispelurin jengi oli heti alussa hereillä. Vahva puolustusosio oli lopulta arvossa arvaamattomassa, kun joukkue onnistui kairaamaan karttavoiton Aleksib:n 23 frägin turvin lukemin 16-13.

Toisena mappina nähtiin puolestaan Inferno, joka on aina ollut yksi OG:n vahvimmista kartoista. Tasoero näkyi servulla, kun kansainvälinen kokoonpano suorastaan murskasi vastustajan numeroin 16-6. Tämän myötä tiimi jatkaa perjantaina pelattavalle seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Complexity.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,

NordVPN 600x200