OG teki hakkelusta Complexitystä – varmisti paikkansa välieriin

OG

OG ja Complexity taistelivat toisiaan vastaan, kun panoksena oli paikka BLAST Premier Fall Showdown -turnauksen välieriin.

Aleksib:n OG aloitti BLAST Premier Showdownin mallikkaasti, kun joukkue kaatoi avausottelussa paiNin. Tämä oli tiimille tärkeä päänahka, sillä juuri päättynyt IEM Fall -turnaus meni täysin penkin alle ja Major-paikka jäi vain haaveeksi.

Peli alkoi Complexityn valitsemalla Miragella, josta tuli vastustajan kannalta totaalinen farssi. Mantuu oli karmaisevassa vireessä, sillä mies nakutti peräti 25 härkää, kun joukkue vei kartan puhtaasti lukemin 16-0.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

OG välieriin

Miragesta siirryttiin pölyyn, joka näytti alkuun kuin toisinnolta ensimmäisestä kartasta. Pelin edetessä Complexity kuitenkin heräsi peliin mukaan ja taisteli itsensä rinnalle ja ohi, sillä puolia vaihdettiin blameF:n ja kumppaneiden johtaessa 8-7.

Tämä ei lopulta kuitenkaan menoa haitannut, sillä Aleksib:n johtama puolustus oli aivan täyttä timanttia. Complexity yritti rakentaa vielä maukasta comebackia, mutta sekään ei riittänyt, vaan joukkue joutui tyytymään 16-12-tappioon.

Tämän myötä OG jatkaa välieriin, jossa vastaan asettuu tanskalaisjoukkue Heroic. Ottelu pelataan sunnuntaina ja voittajalle on luvassa paikka BLASTin finaaleihin. Tarkemmat tiedot sekä linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,