OG jatkaa cs_summit 6 -turnaukseen – unelma Major-paikasta elää

OG

OG, HAVU ja c0ntact gaming olivat kaikki askissa, kun cs_summit 6 -turnaukseen ratkaistiin joukkueita. Aleksib:n joukkue oli ainut, joka selvisi päivän otteluista suoraan jatkoon.

Suomalaispelaajia oli useampi tänään palvelimella, kun OG:n Aleksib, c0ntactin ottoNd sekä HAVU yrittivät lunastaa paikkansa cs_summit 6 -turnauksessa. Paikka mittelöissä on todella arvokas, sillä summit on tämän vuoden toinen Road to Rio -turnaus, jossa palkintona on Majoriin oikeuttavia RtM-pisteitä.

OG kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Sproutin ja voitti tämän lopulta tiukan väännön jälkeen 2-1. HAVU meinasi tehdä uskomattoman comebackin BIGiä vastaan, mutta kaatui viimeisellä esteellä ja hävisi lopulta suoraan numeroin 2-0. C0ntactin haastoi ensimmäisenä AVEZ, joka koki selvän 2-0-tappion ottoNd:n ja kumppanien käsittelyssä.

Koska OG ja c0ntact voittivat omat ottelunsa, oli kaaviossa heidän vuoro kohdata toisensa seuraavaksi. Kartoiksi joukkueet päätyivät valitsemaan de_nuken, de_infernon ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi de_train. Ottelun voittajalle oli luvassa paikka Major-karsintoihin, kun taas häviäjä puolestaan jatkaa pelejään huomenna, kun vielä yksi paikka summittiin on jaossa.

Nuke ensimmäisenä

OG valitsi Nuken kartakseen, joten c0ntact sai valita ensin puolen. Alku olikin ruggahin suojateille todella vaikea, kun ottoNd pysäytti AWP-kiväärinsä johdolla vastustajan kerta toisensa jälkeen. Aleksib kuitenkin kaivoi takuvihkostaan uutta virtaa osion loppua kohden ja lopulta hyökkäykset purivat upeasti vihulaisiin, kun viimeisestä kymmenestä kierroksesta joukkue nappasi kahdeksan.

Toisen osion OG aloitti vielä pislarundin voitolla, joten joukkue pääsi jo turvalliseen 11-7-johtoasemaan. Tänään uuden IGL:n julkaissut c0ntact kuitenkin taisteli vielä itsensä peliin mukaan, kun se otti seuraavasta kahdeksasta kierroksesta kuusi. Lopulta kuitenkin valde joukkueineen nappasi tarvittavat viimeiset kierrokset ja vei lopulta ensimmäisen kartan tiukasti lukemin 16-13.

OG jatkaa vahvoja otteitaan

Infernon OG aloitti CT-puolella, joka on useasti helpompi puolisko Infernossa. Alku oli todella hyvä, vaikka kaksi ensimmäistä rundia menikin vastustajalle. Aseilla joukkue oli kuitenkin selvästi parempi ja pystyi tylsyttämään c0ntactin hyökkäyksiä hyvällä prosentilla. Asekierroksista vain kaksi meni Snapin joukkueelle, joten ensimmäinen puolisko lopulta ISSAAn jengille numeroin 11-4.

Hyökkäävä puolisko ei alkanut ihan niin hyvin, vaan c0ntact puolusti alussa kuin muuri. OG voitti pislan, mutta hävisi forcen sekä neljä peräkkäistä tämän jälkeen, joka antoi vielä pienen oljenkorren vihulle. Aleksib löysi kuitenkin pian aukon vastapuolen linjasta ja jengi onnistuikin voittamaan seuraavat kolme kierrosta, jotka oikeuttivat yhteensä kuuteen mappi- ja matsipalloon.

OG oli vastustajalleen vielä hetken armollinen ja antoi muutaman kierroksen livetä käsistään. Lopulta joukkue kuitenkin puristi tarvittavan rundin ja voiton toisesta kartasta lukemin 16-11. Tämä tarkoittaa sitä, että tiimi taistelee RtM-pisteistä 24.06. eteenpäin. OttoNd:n joukkueella on huomenna vielä toinen mahdollisuus, kun he taistelevat viimeisestä paikasta lopputurnauksessa.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,,
Ottelut: