OG:lta vahva näytös kuolemanottelussa – Aleksib fantastisessa vireessä

OG Blast Premier Fall Series

OG ja mousesports pelasivat elintärkeän kuolemanottelun, jonka panoksena oli putoaminen DreamHack Open Fall -turnauksesta.

Eilen tiukan kolmen kartan koitoksen fnaticia vastaan pelannut OG oli jälleen askissa, kun mousesports haastoi joukkueen DreamHack Open Fall -turnauksen ottelussa, jossa panoksena oli jatko karkeloissa.

Mousesports oli turnaukseen lähdettäessä aivan OG:n kannassa Majoriin oikeuttavien RMR-pisteiden valossa, joka lisäsi entisestään matsin panoksia. Ottelun häviäjälle oli jäämässä luu käteen Major-paikan suhteen, kun taas voittajalle oli todennäköisesti siunaantumassa paikka CS-maailman himoituimpaan turnaukseen.

Mappeja tärkeeäkin tärkeämpään kuolemanotteluun pääsi ensimmäisenä valitsemaan vastustajajoukkue mousesports, joka nappasi itselleen Nuken. Aleksib puolestaan valitsi joukkueelleen Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

Aleksib:n taktiikat toimii

Nuke alkoi OG:n kannalta heikosti, kun mous onnistui viemään heti neljä ensimmäistä kierrosta nimiinsä. Aleksib:n johtama puolustus toipui huonosta alusta nopeasti, kunnes osion lopussa nähtiin jälleen heikompi jakso joukkueelta. Hyvät hyökkäykset siivittivät mousesportsin lopulta 8-7-osiovoittoon.

Puolia vaihdettaessa tilanne näytti OG:n kannalta heikolta ja alkoi vaikuttaa siltä, että ropz ja kumppanit menevät matsissa menojaan. Aleksib näytti kuitenkin nopeasti, että takuvihkoa ei missään nimessä ole vielä koluttu loppuun, vaan hihoista löytyy vielä useampi ässä.

Vastustaja oli hätää kärsimässä, kun ISSAA toimi keihäänkärkenä ja Aleksib kertoi toinen toistaan parempia taktiikoita, jotka siivittivät jengin vääjäämättömään voittoon Nukesta. Loppulukemiksi taululle naulattiin huikeiden hyökkäysten jälkeen 16-13, joka tiesi ensimmäistä kiinnistystä matisvoittoon.

OG leikitellen voittoon

Pölyn Aleksib ja kumppanit aloittivat hyökkäävällä puolella ja joukkue jatkoikin siitä, mihin se Nukessa jäi. Alku ensimmäiselle puoliskolle oli aivan uskomaton, kun peli oli alta aikayksikön jo 8-0. Tämän jälkeen mousesports sai vielä rivejään kasaan ja onnistui lopulta kaventamaan tilanteeksi 10-5 osioita vaihdettaessa.

ISSAAn fantastinen 1v3

Tämäkään ei riittänyt, sillä OG oli tullut tänään pelaamaan ja näytti heti puolustavalle puolelle päästyään, että nyt siteille on asetettu sellaiset muurit, joista ei pääse läpi. Vahva puolustus antoi mousille vain yhden kiesin, joka tarkoitti Pölyn osalta näytösmäistä 16-6-voittoa.

Todella iso ja tärkeä 2-0-voitto tarkoittaa sitä, että ainakaan mousesports ei voi nousta enää OG:n ohi. Major-paikka ei missään nimessä ole vielä varma, mutta on entistä lähempänä. Parhaat ratingit matsista saivat Aleksib (1.41) ja ISSAA (1.42), jotka olivat huikeassa vireessä.

Seuraavan kerran joukkue on askissa jo huomenna kello 17:30, kun vastaan asettuu fnatic/Vitality ottelun häviäjä. Voittajalle on luvassa paikka pudotuspeleissä ja häviäjä tippuu turnauksesta pois.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,