OG:lta vakuuttava esitys – huippujoukkue BIG täysin paperia

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

OG ja BIG taistelivat Flashpointin toisen kauden ottelussa, jossa panoksena oli paikka alemman kaavion finaaliin tai kotiinlähtö turnauksesta.

Aleksib:n johtaman OG:n taival Flashpointissa on ollut vaihteleva. Joukkue voitti lopulta alkulohkonsa, vaikka alku turnaukseen oli vaikea. Pudotuspeleihin alku puolestaan oli karmiva, mutta viime ottelussa joukkue pesi jälleen kasvonsa ja nappasi suvereenin voiton veitsi kurkulla.

Tänään joukkue sai täysin uuden ja ehkä kovimman haasteensa toistaiseksi, kun saksalaisjoukkue BIG asettui vastaan. Erityisesti online-aikakaudella BIG on ollut yksi suurimmista yllättäjistä ja kokonaisuutena yksi parhaista joukkueista, joten mikään helppo vastus ei ollut kyseessä.

Karttoja tähän jännitysnäytelmään pääsi ensin päättämään OG, joka päätyi Infernoon, joka on jälleen muodostumassa joukkueen ykkösmapiksi. BIG puolestaan valitsi lempikarttansa Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi molemmille hyvä kartta Mirage.

OG:n vahvat otteet Infernossa jatkuvat

Inferno alkoi OG:n kannalta mukavasti, kun joukkue nappasi itselleen vahvan lähdön pislarundin turvin. BIG vastasi kuitenkin nopeasti takaisin ja vei aseet saatuaan peräti viisi peräkkäistä kierrosta. Loppuosiossa servulla ei kuitenkaan tuntunut enää olevan kuin yksi joukkue, kun Aleksib:n taktiikat mursivat vastustajan puolustuksen sinetöiden 9-6-osiovoiton.

valde vahvassa vireessä

Toisella puoliskolla sama meno jatkui ja BIG oli hätää kärsimässä, kun OG laittoi pystyyn sellaiset puolustusasemat, että oksat pois. Saksalaisjoukkue hakkasi aikansa päätä seinään, mutta lopulta valden johtama puolustus oli vastustajalle aivan liikaa ja loppulukemat ensimmäisestä mapista oli näin ollen 16-10.

Todella tiukka toinen kartta

Pöly on yksi BIGin parhaista kartoista, joten oli selvää, että OG:n piti esittää parastaan, mikäli he haluavat voittaa ottelun. Saksalaisjoukkue antoi heti kartan alkuun myrskyvaroituksen, kun he menivät nopeasti 7-1-johtoon. Aleksib ja kumppanit pystyivät vielä vastamaan tähän, kun he voittivat peräti kuusi viimeisestä seitsemästä.

Toisessa osiossa joukkueet jatkoivat siitä, mihin he ensimmäisessä jäivät. Molemmat voittivat rundeja vuorotellen ja voittajaa ei meinannut löytyä millään. OG onnistui kuitenkin nappaamaan kuskin paikan ja sai kaksi matsipalloakin, mutta BIG ei ollut valmis luovuttamaan, vaan taisteli mapin jatkoajalle.

Jatkoajalla tiukat otteet jatkuivat. BIG onnistui viemään kaksi rundia ensimmäisestä kolmesta ja sai näin etulyöntiaseman. Puolia vaihdettaessa Aleksib joukkueineen päätti kuitenkin, että nyt matsi pannaat pakettiin. Upeat kolme peräkkäistä kierrosvoittoa sinetöivät lopulta ottelun.

Joukkue nappasi 2-0-voiton ja paikan huomenna kello 19:00 pelattavaan alemman kaavion finaaliin. Matsissa vastaan asettuu MIBR, jolle Aleksib:n johtama joukkue hävisi pudotuspelien ensimmäisellä kieroksella. Huomenna OG:n täytyy siis olla heti alusta terävänä ja niitata brasilialaisjoukkue kanveesiin.

Aleksib fiiliksissä voitosta


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,