OG välieriin! – Aleksib johdatti joukkueensa neljän parhaan joukkoon

OG Aleksib

OG jatkoi huikeita otteitaan, kun se kaatoi EG:n ja varmisti paikkansa IEM Summer 2021 -turnauksen välierässä.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG jatkoi mahtavia otteitaan, kun se pelasi paikasta välieriin. Koska kyseessä oli ylemmän kaavion voittajien ottelu, niin häviölläkään jengi ei olisi tippunut turnauksesta pois, vaan silloin matka olisi johtanut puolivälieriin. Ottelun panokset olivat kuitenkin isot, sillä puolivälierissä ottelun häviäjää odotti maailmanlistan ykkösjoukkue Gambit.

Päivän otteluun EG:tä vastaan karttoja pääsi valitsemaan ensin kapteeni Aleksib, joka otti joukkueelleen Dust2:n. Vastustaja puolestaan päätyi Overpassiin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi tähän tiukkaan taistoon jäi Inferno.

OG aloitti oman valintansa todella vahvasti ja pitkään näytti siltä, että joukkue ottaa helpon voiton mapista. Tilanteessa 14-7 tapahtui kuitenkin jotain aivan käsittämätöntä, kun puolustus mureni käsiin totaalisesti. EG pääsi näin suorittamaan huikaisevan comebackin, joka päättyi 16-14-voittoon ensimmäisestä mapista.

Rinnalle ja ohi

Toisena mappina nähty Overpass on ollut OG:lle melko vaihteleva viimeisen kolmen kuukauden aikana, sillä joukkue on voittanut näistä kolme ja hävinnyt kolme. Tänään flameZ ja kumppanit tulivat kuitenkin oikealla jalalla Overpassiin, sillä kartta oli alusta alkaen jengin täyttä dominointia, kun EG lyötiin upeasti maanrakoon lukemin 16-6.

Kaikki jäi lopulta kiinni Infernosta, josta odotettiin tiukkaa vääntöä. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan OG jatkoi siitä mihin se edellisessä kartassa jäi ja tuhosi vastustajan aivan totaalisesti. Ensimmäinen osio oli jo silkkaa dominanssia, kun flameZ nappasi 20 frägiä ja johdatti joukkueen 10-5-voittoon. Tästä rummutus koveni entisestään ja EG:lle ei annettu enää mitään palaa, vaan ottelu naulattiin päätökseen tylysti lukemin 16-5.

Voiton myötä OG varmisti paikkansa välieriin, jonka vastustaja selviää myöhemmin. Tämä on todella hyvä merkki jengille, joka ei ole vielä ollut pitkään yhdessä, mutta alkaa selvästi löytää peliään entistä paremmin. Jos tämä vire jatkuu, niin Aleksib voi johdattaa joukkueensa huipputurnauksen voittoon, joka olisi samalla isoin voitto koko tiimille tähän mennessä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,