OG varmisti seitsemännen sijan – nousi RMR-pisteissä kahdeksanneksi

OG ISSAA

OG päätti DreamHack Open Fall -turnauksen vahvasti, kun se varmisti seitsemännen sijan Sproutia vastaan lukemin 2-0.

Tärkeitä RMR-pisteitä oli jälleen jaossa, kun OG ja Sprout ottivat mittaa toisistaan DreamHack Open Fallissa. Tämä oli suomalaispelaaja Aleksib:n joukkueelle huonosti alkaneen turnauksen viimeinen matsi, joten jengillä oli varmasti iso halu päättää pelit hyvin NiPille kärsityn tappion jälkeen.

Seitsemännestä sijasta oli voittajalle luvassa 157 ylimääräistä RMR-pistettä, joka voi olla ratkaiseja tekijä Major-paikkoja jaettaessa. Missään nimessä ottelu ei siis ollut panokseton, vaan molemmat janosivat voittoa matsista.

Saksalaisjoukkue Sprout pääsi valitsemaan ensin mappiaan ja päätyi junamaa Trainiin. OG yllätti valitsemalla Infernon, jossa jengillä on ollut isoja vaikeuksia viime aikoina, vaikka se vähän aikaa sitten olikin heidän ykkösmaansa. Mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi klassikkokartta Dust2.

Hurjaa taistelua mappivoitosta

OG aloitti junan puolustavalla puolella ja kartta alkoi joukkueen kannalta heikosti. Saksalaiset hyökkäsivät upeasti ja kansainvälinen kokoonpano oli hätää kärsimässä. Lopulta mantuun ja valden 13 frägin johdolla joukkue sai kuitenkin raavittua niukan 8-7-osiovoiton, joka antoi mahdollisuuden Trainin voittoon.

Hyökkäävään osioon päästyään nähtiin jälleen selvästi parempi jengi, kun Aleksib pääsi kiinni lempihommaansa. Hyvin alkanut puolisko meinasi sulaa, kun Sprout vei seitsemän peräkkäistä kiesiä mennen johtoon 14-12. Suomalaispelaaja oli kuitenkin hyvin hereillä ja piiskasi omansa huikaisevaan loppuosioon, joka toi mapista tiukan 16-14-voiton.

OG nappaa tärkeät lisäpisteet

Infernoon OG tuli todella vahvasti ja joukkue olikin täysin suvereeni hyökkäysosiossaan. Saksalaiset jäivät täysin jalkoihin, kun tanskalaistähti valden johdolla joukkue keräsi peräti 11 hyökkäyspuolen kierrosta. Puolia vaihdettaessa alkoi näyttääkin jo siltä, että ottelu oli taputeltu.

valde vahvassa vireessä

Toisin kuitenkin kävi, sillä toisessa osiossa nähtiin täysin uudestisyntynyt Sprout. Tällä kertaa OG oli se, joka oli hätää kärsimässä, kun saksalaiset aloittivat ison comebackinsa kahdeksalla peräkkäisellä kierroksella. Lopulta kuitenkin välimatka oli liikaa ja OG vei voiton väkisin mapista lukemin 16-11 ja matsista 2-0.

Turnaus päättyi mukavasti suomalaispelaajan joukkueelle, joka keräsi voitosta 1563 RMR-pistettä. Tämä oikeuttaa kahdeksanteen sijaan rankingissa, joten joukkue on käytännössä varmistanut paikkansa Majoreille, jos vuonna 2021 ei enää järjestetä RMR-turnauksia.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,