OG sai vihdoin pistetilin auki – puolalainen AGO pelkkä suupala

OG

OG pelasi jo kolmannen ottelunsa ESL Pro Leaguen 12:n kauden osalta, kun vastaan asettui puolalaisjoukkue AGO.

Aleksib:n johtaman OG:n taival Pro Leaguessa on ollut karmiva, kun ensin joukkue suli selvän johtonsa G2:sta vastaan. Tämän jälkeen jengi hävisi vielä tiukan ottelun BIGille, kun joukkueen tähtipelaajat alisuorittivat pahemman kerran.

Nyt jengillä oli kuitenkin jälleen uusi mahdollisuus, kun puolalaisjoukkue AGO asettui vastaan. Mitään läpihuutojuttua ei ottelusta kuitenkaan voinut odottaa, sillä polakit voittivat viime ottelussa juuri ESL One Colognen voittaneen Heroicin.

Mappeja pääsi ensiksi valitsemaan puolalaisjoukkue, joka päätyi de_trainiin. Aleksib joukkueineen puolestaan pysyi tutussa ja turvallisessa de_infernossa ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi joukkueiden välille päätyi de_dust2.

AGO ei saa armopaloja OG:lta

Trainin OG sai aloittaa puolustavalla CT-puolella, joka on kartassa ehdottomasti myös helpompi. Alku olikin mitä mainion, kun joukkue otti heti suvereenin osiovoiton lukemin 10-5. Toisessa osiossa AGO ei saanut puolustustaan ollenkaan käyntiin, kun Aleksib:n taktiikoiden avulla joukkue jyräsi puolalaiset maanrakoon numeroin 16-6.

Infernossa kansainvälinen kokoonpano on ollut todella vahva jo pidemmän aikaa, joten matsin kannalta tilanne oli herkullinen. Joukkue aloitti Aleksib:n leikkikentältä eli hyökkäävältä puolelta. Taktiikoista näkyi heti, että vastustajan heikkoudet oli hyvin scoutattu, kun jengi nappasi jälleen ensimmäisestä osiosta 10-5-voiton.

NBK- yrittää upeaa 1v5 cluthia

Toisessa osiossa tarina jatkui samanlaisena kuin junassa. OG jatkoi ylivoimaisia otteitaan ja otti myös toisesta mapista 16-6-voiton. Tämä tietää joukkueelle elintärkeää voittoa kolmannesta matsista numeroin 2-0. Seuraava ottelu Aleksib:llä ja kumppaneilla on luvassa perjantaina, kun vastaan asettuu zehNin edustama GODSENT.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,