OG taistelee lauantaina huipputurnauksen finaalipaikasta

NAVI Aleksib IEM fall OG

OG ja Aleksib pelaavat todella isoista panoksista lauantaina klo 17:45, sillä voitolla tie kävisi IEM Summer -turnauksen finaaliin.

OG pelasi todella vakuuttavasti alkusarjan, sillä se voitti oman kaavionsa ja eteni suoraan välieriin. Nyt joukkue on yhden voiton päässä finaalipaikasta, joka olisi komea saavutus IEM Summerin kaltaisessa huipputurnauksessa. Haaste välierissä on kuitenkin kova, sillä ranskalainen Vitality on aina iso este. Vitalitylla oli hieman heikompi ajanjakso keväällä ja kokoonpanon tehdyt muutokset eivät meinanneet lähteä rullaamaan.

Nyt viime viikkoina otteet ovat parantuneet ja joukkue on voittanut muun muassa Gambitin ja Virtus.pron suoraan 2-0. Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että ykköstähtenä on loistanut maailman parhaisiin pelaajiin lukeutuva ZywOo.

OG ja Vitality kohtasivat 15. toukokuuta Flashpoint 3 -turnauksessa ja tuolloin ranskalaiset eivät antaneet mitään mahdollisuuksia Aleksib:n johtamille joukoille. 16-7 ja 16-13 eivät jätä selittelyille sijaa. OG on kuitenkin kuukaudessa saanut pelinsä huomattavasti kovempaan iskuun ja varsinkin itseluottamus on täysin eri tasolla kuin edellisessä keskinäisessä.

Vitality on hiuksenhienon suosikki lauantaille, mutta luvassa on taatusti hurja taistelu, jossa OG ei tule jäämään ilman mahdollisuuksia. Aleksib on saanut joukkonsa sellaiseen iskuun, että pelaaminen on ajoittain jopa helppoa ja taktiikat toimivat suunnitellulla tavalla. Saman kaavan täytyy toistua, jotta OG pelaa sunnuntaina finaalissa ja taistelee historiansa ensimmäisestä merkittävästä CS:GO-turnauksen voitosta.

Katso kaikki suomalaispelaajien ja -joukkueiden tulevat matsit meidän CS:GO-ottelukalenterista!


Joukkueet: ,
Ottelut: