Hurja trilleri! OG onnistui kampeamaan Dignitaksen ja eteni pudotuspeleihin

OG

Aleksib:n johtama OG sai jälleen seuraa ruotsalaisjoukkue Dignitaksesta, kun joukkueet kohtasivat toistamiseen lyhyen ajan sisään.

OG ja Dignitas taistelivat toisiaan vastaan ottelussa, jossa panoksena oli paikka cs_summit 7 -turnauksen jatkopeleissä. Ottelu oli toinen jengien välillä lyhyen ajan sisään, sillä Aleksib ja kumppanit onnistuivat kaatamaan ruotsalaisjoukkueen niukasti vain muutama päivä sitten.

Tämän päivän ottelu oli luonnollisesti kokonaan uusi koitos ja ruotsalaisjoukkue oli varmasti valmis maksamaan kalavelat viime ottelusta. Kartoiksi joukkueet valitsivat päivän otteluun Infernon, Trainin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Dust2.

Infernon OG aloitti todella vahvasti, kun Aleksib pääsi työstämään taktiikoitaan, jotka purivat vastustajaan upeasti. Tämä johti siihen, että Dignitas oli hätää kärsimässä ja sai vain neljä puolustavan puolen kierrosta.

Ensimmäinen osio näytti vielä hyvältä

Ruotsalaiset näyttivät kuitenkin omalla hyökkäysvuorollaan, että joukkuetta ei kannata laskea matsista ulos. OG jäi totaalisesti jyrän alle, kun Dignitas murskasi joukkueen ja vei osion puhtaasti 12-0 ja voitti näin mapin 16-11.

OG taisteli väkisin kolmanteen karttaan

Junamaa on ollut suomalaispelaajan joukkueelle karmiva viime päivinä, kun ruotsalaisjoukkueet Dignitas ja fnatic näyttivät molemmat jengille kaapin paikan kyseisessä kartassa.

Tälläkään kertaa alku ei vaikuttanut lupaavalta OG:n kannalta, vaan joukkue oli pulassa vahvan painostuksen alla. Puoliskon loppua kohden peli parani kuitenkin huomattavasti, kun Aleksib:n ja mantuun tuplabossi laittoi paikat lukkoon ja toi jengille 8-7-osiovoiton.

Vaikka Trainia pidetään vahvasti CT-painotteisena karttana, niin OG osoitti, että myös T-puolella pelaaminen sujuu. Näin ollen Aleksib joukkoineen nappasi 16-12-voiton ja vei ratkaisun kolmanteen karttaan.

Trilleri kääntyi ilahduttavasti OG:lle

Dust2 toimi ratkaisevana karttana, joten tarjolla oli taattua viihdettä. OG sai kelvollisen startin ratkaisevaan karttaan, sillä se nappasi 6-4-johdon. Tämän jälkeen homma mureni käsiin ja Dignitas vei viisi erää putkeen.

OG aloitti CT-puolen kuitenkin viemällä pislarundin nimiinsä, joten tilanne näytti jälleen valoisammalta. Sitten tuli kuitenkin todella paha kierrostappio heti perään ja Dignitas pääsi tämän turvin 12-7-johtoon.

Aleksib sai kuitenkin joukkoonsa taistelutahtoa ja viimeinen rynnistys käynnistyi. Neljä perättäistä kierrosvoittoa nosti jo tilanteen lähes tasoihin. Dignitas kuitenkin vastasi kolmella perättäisellä kierroksella ja pääsi 15-11-johtoon. Näin ollen ruotsalaisilla oli viisi ottelupalloa.

Ailahtelevasti esiintynyt OG löysi jälleen uuden vaihteen ja onnistui vaativassa tempussa vieden kamppailun jatkoille.

Tätä mahdollisuutta Aleksib ja kumppanit eivät enää jättäneet käyttämättä, vaan peli rullasi kauniisti ja toi trillerin päätteeksi 19-16-karttavoiton.

Näin ollen OG varmisti paikan pudotuspeleihin. Puolivälierä on edessä joko perjantaina tai lauantaina.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,