Video: OG nappasi hurjan tärkeän voiton – Team Vitality kaatui todellisen trillerin jälkeen

OG Blast Premier Fall Series

OG venyi mahtavaan suoritukseen lauantaina, kun se onnistui kaatamaan Team Vitalityn todellisessa jännitysnäytelmässä numeroin 2-1.

Kamppailu alkoi OG:n karttavalinnalla, joka oli Inferno. Team Vitality sai loistavan startin karttaan ja ensimmäinen puolisko meni joukkueen hyväksi 11-4. Aleksib ei onnistunut saamaan ihmettä toisella puoliskolla aikaan, vaan Vitality nappasi ensimmäisen kiinnityksen voittoon 16-4.

Vitalitylle olisikin riittänyt voittoon se, että joukkue hoitaa oman karttavalintansa Nuken. OG kuitenkin osoitti taistelutahtoaan ja vei CT-puolen nimiinsä 9-6. Team Vitality ei antanut tappioaseman lannistaa, vaan joukkue vei pislarundin nimiinsä, minkä jälkeen tilanne oli jo hetkessä Vitalityn hyväksi 12-10.

Aleksib sai jostain kuitenkin taiottua joukkueensa tekemiseen täysin uudenlaisen ilmeen ja kierrokset menivät yksi toisensa jälkeen suomalaisen johtaman tiimin nimiin. Kuuden kierroksen voittoputki toikin äärimmäisen arvokkaan karttavoiton tilille ja ratkaisu venyi kolmanteen karttaan, joka oli Dust2.

Team Vitality aloitti ratkaisevan kartan CT-puolella ja veikin sen nimiinsä 9-6. OG:n CT-puoli olikin kuitenkin täysin yksipuolinen näytös, joka päättyi lopulta siihen, että Aleksib ja kumppanit juhlivat 16-12-voittoa. Samalla koko ottelu päättyi OG:n nimiin, mikä tarkoitti sitä, että joukkue etenee Stage 2 -osioon.

Seuraavaan osioon selviäminen tarkoittaa sitä, että pelejä on luvassa ainakin viisi lisää, koska Stage 2 -vaiheessa kaikki kuusi joukkuetta pelaavat kertaalleen toisiaan vastaan.

Kierros käynnistyy sunnuntaina, kun vastaan asettuu mousesports. Tämän lisäksi edessä on ottelut Natus Vincereä, Fnaticia, Astralisia ja FaZea vastaan.

OG:n NBK sinetöi ottelun upealla yksilösuorituksella


Joukkueet:
Ottelut: