OG nappasi voiton IEM New York -turnauksen karsinnoissa – yhtä huutaa enää

OG Blast Premier Fall Series

OG on löytänyt tauon jälkeen hyvän tekemisen meiningin, sillä pelit jatkuvat Dreamhack Open Summerin lisäksi myös IEM New Yorkin karsinnoissa.

OG:n tilanne karsintoihin lähdettäessä oli se, että kaksi voittoa riittää tuomaan paikan lopulliseen turnaukseen, kun taas kahdella tappiolla karsinnat päättyisivät pettymykseen.

Avausvastustajana toimi puolalainen PACT, joka on rankingissa yli 40 sijaa huonompi kuin Aleksib:n johtama tiimi. PACT ei kuitenkaan lähtenyt kumartelemaan avauskartassa, vaan se voitti oman valintansa Trainin lukemin 16-9.

OG sisuuntui oikein kunnolla karttatappiosta, sillä se suorastaan käveli Nukessa vastustajansa yli. Puolalaiset saivat yhteensä kartassa ainoastaan kolme kierrosta.

Myös ratkaisevana kolmantena karttana toiminut Inferno ei juurikaan jännitystä tarjoillut, sillä täysin sama tahti jatkui. Tällä kertaa PACT onnistui kuitenkin saamaan peräti neljä kierrosta, mikä tuskin lämmittää mieltä laisinkaan.

OG:n voitto tarkoitti sitä, että joukkue on yhden voiton päässä paikasta IEM New York -turnaukseen. Ensimmäinen mahdollisuus paikan varmistamiseen koittaa lauantaina klo 21:00, kun vastaan asettuu Heroic. Tuon ottelun voittaja etenee suoraan New Yorkin turnaukseen, joka tietysti pelataan onlinessa koronaviruksesta johtuen.

Häviäjä puolestaan saa vielä toisen mahdollisuuden, kun ratkaisevassa ottelussa vastassa on voittaja ottelusta PACT-x6tence.

Aleksib:llä ja kumppaneilla on kiireinen lauantai, sillä karsintojen lisäksi joukkue on edennyt Dreamhack Open Summer -turnauksessa neljän parhaan joukkoon. Finaalipaikka on jaossa lauantaina klo 17:00, kun vastassa on saksalainen BIG, joka on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista joukkueista.


Joukkueet:
Ottelut: