OG tiukkaan 2-1-voittoon kolmen kartan jännitysnäytelmästä

IEM Katowice cs_summit OG ESL Pro League

OG aloitti taipaleensa DreamHack Open Summer 2020 -turnauksessa upeasti, kun se kaatoi Team Spiritin todella tiukassa ottelussa karttavoitoin 2-1.

Noin kuukauden kestänyt pelaajien tauko alkaa vihdoin olla ohi myös suomalaispelaajien osalta. Aikaisemmin HAVU pääsi aloittamaan oman tiensä kohti FunSpark ULTIa upealla voitolla ja nyt puolestaan Aleksib:n joukkue pääsi aloittamaan tiensä kohti DreamHack Open Summer -turnauksen voittoa.

Matsi pelattiin paras kolmesta -muodossa ja ensimmäisenä karttoja pääsi valitsemaan Team Spirit, joka päätyi valitsemaan de_dust2:n. OG puolestaan nappasi itselleen de_miragen ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi erityisesti AWP-pelaajien suosiossa oleva de_nuke.

OG aloitti vastustajan mappivalinnan todella vahvasti ja oli puolustuksessaan täysin suvereeni. Osia vaihdettiin Aleksib:n johtaman joukkueen 12-3-johdossa, joten pöly alkoi vaikuttaa nopeasti taputellulta. Team Spirit koitti vielä taistella itseään mukaan peliin, mutta välimatka oli liikaa ja ensimmäinen kartta meni näin Aleksib:n tiimille 16-11.

NBK- ottaa tärkeät avausfrägit

OG vaikeuksissa omassa kartassaan

Miragen alku ei ollut Aleksib:n jengille niin hyvä, mutta hiljalleen joukkue sai paremmin jalansijaa myös mirrestä. Lähtökohtaisesti vaikeammalla hyökkäyspuolella aloittanut OG oli pahimmillaan jo 7-4-tappiolla, mutta hyvin organisoitujen hyökkäysten johdosta jengi sai raavittua kasaan vielä kolme lisäkiesiä ja osia vaihdettiin Spiritin 8-7-johdossa.

Toisen osion Spirit puolestaan aloitti todella vahvasti, eikä antanut missään vaiheessa puolustukselle aikaa hengähtää. Vahvan painostuksen myötä venäläisjoukkue oli suurimman osan puoliskosta täysin ylivoimainen ja onnistuikin murtamaan puolustuksen riittävän monta kertaa ja vei täten toisen kartan nimiinsä tutuilla numeroilla 16-11.

Kaikki kiinni Nukesta

Nuken alku ei ollut OG:n kannalta paras mahdollinen, sillä joukkue hävisi tärkeän pistoolikierroksen, joka aiheutti pieniä vaikeuksia ratkaisevaan karttaan. Säästökierroksetkaan eivät tuoneet tulosta, mutta aseet saatuaan Ruggahin suojatit olivat jälleen servun kuninkaita ja veivät ensimmäisen osion nimiinsä 10-5.

mantuu näyttää AWP-taitojaan

OG onnistui vielä nappaamaan hyökkäävän puolen pislakiesinkin, kunnes venäläisvastustaja pisti kapuloita isosti rattaisiin ja voitti forceoston ja tätä seuranneet kierrokset. Tämä tiesi isoja vaikeuksia suomalaispelaajan joukkueelle, jonka rahat olivat täysin loppu ja venäläisjoukkueella oli selvästi momentum puolellaan.

Team Spiritin viiden peräkkäisen kierroksen jälkeen mantuu ja kumppanit päättivät kuitenkin laittaa kirille stopin ja ottaa ohjat jälleen omiin käsiinsä. Erityisesti Aleksib oli huippuvireessä ja vei useamman 1vx tilanteen nimiinsä ottelun loppuhetkillä. Kapteenin johdolla viimeinen kartta OG:lle 16-12 ja ottelusta tiukka 2-1-voitto.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: