OG:lle vakuuttava startti – Virtus.pro oli täydellistä paperia

OG Major

Aleksib ja OG aloittivat ESL Pro Leaguen lohkovaiheen lauantaina, kun vastassa oli maailmanlistalla sijalla viisi oleva Virtus.pro.

Ottelun lähtökohdat olivat todella tasaiset, sillä vastakkain oli kaksi laadukasta joukkuetta. OG:lla oli todella paljon näytönhaluja täydellisesti epäonnistuneen Kölnin turnauksen jälkeen.

Tämä näkyi tekemisessä heti ensimmäisessä kartassa, vaikka Mirage sujui pitkään tasaisissa merkeissä, niin lopulta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. 27 frägiä painanut mantuu varmisti lopulta OG:lle 16-11-karttavoiton.

Toisena karttana pelattiin Dust2, joka oli puolestaan Virtus.pron karttavalinta. Tästä muodostui kuitenkin totaalinen OG:n näytös, sillä jo ensimmäisellä puoliskolla Aleksib:n taktiikat purivat siihen tahtiin, että eromatka kasvoi 10-5-lukemiin.

Puolten vaihdon jälkeen ei montaa kierrosta enää tarvinnutkaan pelata, sillä OG nappasi murskaavan 16-6-voiton. Dust2:n kovin osuja oli niko, joka sai tililleen 25 frägiä ja yli 130 ADR:n.

OG:n lohkossa avauspäivä sujui todella yllättävissä merkeissä, sillä ennakkoon heikoimmat Sinners ja forZe kaatoivat omissa otteluissaan G2 Esportsin ja Complexityn.

Kun Aleksib tiimeineen saa sunnuntaina klo 14:30 vastaan G2 Esportsin, niin voitolla tilanne olisi lohkossa jo todella herkullinen.

Tsekkaa kaikki suomalaispelaajien ja -joukkueiden ottelut CS:GO-ottelukalenterista!


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,