OttoNd saa haastajan AWP-rooliin – smooya ja Spinx koeajalle

ottoNd

C0ntact gamingin Otto ”ottoNd” Sihvo sai kaksi uutta tiimikaveria, kun c0ntact ilmoitti palkanneensa smooyan ja Spinxin koeajalle.

Pääasiallisena AWP-pelaajana toiminut ottoNd saa sekä tulitukea että kilpailijan, kun brittitähti Owen ”smooya” Butterfield liittyy joukkueen vahvuuteen. Tämän lisäksi todella lupaava Lotan ”Spinx” Giladi liittyy samalla c0ntactin vahvuuteen.

Tilaa Spinxille ja smooyalle pelaavasta kokoonpanosta antaa Luka ”emi” Vuković sekä nuori Georgi ”SHiPZ” Grigorov, joista erityisesti jälkimmäisen siirtoa voidaan pitää yllättävänä. Grigorov on ehdottomasti lupaava pelaaja, jolla on vielä paljon annettavaa scenelle.

OttoNd jatkaa pääasiallisena AWP-pelaajana

Kun tieto siirrosta tuli, oli erityisesti smooyan saapuminen melko yllättävää, koska ottoNd on luonut uransa AWP-pelaajana ja se on ehdottomasti hänen isoin vahvuutensa. Butterfield on nimittäin myös tullut tunnetuksi nimenomaan awikkapelaajana.

Tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että c0ntact saa jalkautettua melko tehokkaan tuplabossin, josta voi olla suurta hyötyä useamman kartan osalta. Erityisesti awikkaa suosivat kartat Dust2, Train ja Nuke ovat tälle kaksikolle todella sopivia.

Toistaiseksi pelaajat ovat vain koeajalla, joten missään nimessä ei ole varmaa, onko ratkaisu pysyvä. Vain aika näyttää mitä tapahtuu, mutta muutos ei varmasti tee pahaa maailmanlistalla jo sijalle #75 valahtaneelle c0ntactille.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,,