Otto ”ottoNd” Sihvolle tuhannen taalan paikka – pääsee edustamaan Complexityä huipputurnaukseen

ottond havu

Suomalaispelaaja Otto ”ottoNd” Sihvo saa huikean tilaisuuden, kun mies pääsee näyttämään taitojaan Complexity-paidassa.

IEM Global Challenge 2020 -turnaus oli pitkään yksi vuoden odotetuimmista, sillä se oli alunperin tarkoitus pelata LANissa. Turnaus olisi näin ollen ollut ensimmäinen LAN-tapahtuma yli puoleen vuoteen, mutta koronavirustilanteen paheneminen esti tämän.

Suomalaisittain näytti pitkään siltä, että jättiturnaukseen ei saada ketään mukaan, kun heikosti koko vuoden pelannut ENCE jäi inviteen oikeuttavassa rankingissa kauaksi. Myös OG kompuroi BLAST Premierin finaaleissa, joka olisi ollut heidän viimeinen mahdollisuus päästä mukaan mittelöihin.

Nyt kuitenkin suomalaisittan kävi onni onnettomuudessa, sillä Complexityn AWP-tähti poizon joutui leikkaukseen, joka pitää hänet loppuvuoden sivussa. Complexity onkin hankkinut pelaajansa tilalle Otto ”ottoNd” Sihvon, jonka joukkueella c0ntactilla ei enää tänä vuonna ole pelejä.

OttoNd:n edustama c0ntact on muutenkin epäonnistunut projektissaan pahemman kerran, jonka vuoksi organisaatio ilmoitti etsivänsä pelaajilleen uutta osoitetta. Mahdollisuus tulee suomalaispelaajalle siis kreivin aikaan, sillä tämä avaa tilaisuuden antaa näyttöjä myös muita joukkueita varten.

Turnaus on täynnä huippujoukkeuita ja ensimmäisesä matsissa ottoNd pääsee näyttämään heti yhtä parhaista vastaan, kun tanskalaisjoukkue Astralis haastaa Complexityn. Toivotaan, että suomalaisella on sihti kohdallaan ja Complexity pääsisi pitkälle turnauksessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: