Outsiders voitti Rion Major-finaalin – Heroic oli täysin aseeton

Outsiders Virtus pro

Outsiders pääsi juhlimaan sunnuntaina Rion Major-finaalissa voittoa, kun tiimi jyräsi vastustamattomasti Heroicin yli karttavoitoin 2-0.

Finaalissa nähtiin turnauksen yllättäjät, sillä kovin moni tuskin osasi ennakoida etukäteen, että finaalipari olisi Outsiders-Heroic. Vaikka joukkueet ovat maailman kärkeä ja rankingissa TOP10-joukkueita, niin suosikkeja turnaukseen oli moni muu joukkue.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran Rion Majoreilla jo avauskierroksella. Tuolloin voiton nappasi Heroic, joka oli hienoinen suosikki myös finaaliin.

Outsidersin pelaajat olivat kuitenkin eri mieltä voittajasta, sillä jo ensimmäisessä kartassa tiimi alkoi osoittamaan niitä merkkejä, että kenties luvassa olisi Major-voitto. Mirage tuli lopulta joukkueen nimiin numeroin 16-12.

Toisena karttana pelattiin Heroicin valitsema Overpass, josta tulikin sitten totaalinen ylimarssi. Ensimmäinen puolisko meni Outsidersille numeroin 12-3, joten peli oli käytännössä selvä. Heroicilta ei nähty enää ihmettä, vaan mestaruus ratkesi numeroin 16-5.

Näin ollen Outsiders juhli Riossa tiiminä historiansa suurinta voittoa. Turnauksen MVP:ksi valittiin Outsidersin AWP-tähti Jame, joka oli läpi turnauksen jäätävässä iskussa.


Joukkueet:
Ottelut: