Overpass liekki T-rappusille – midi helposti haltuun

Overpass T-raput liekki

Overpass-kartan vessojen ja leikkikentän välinen alue on miltei jokaisen erän alun kuuma peruna. Tässä artikkelissa opastetaan, miten teropuolen portaat sytytetään palamaan banaanista käsin.

Overpass on hyvin taktinen kartta ja sen rakenne poikkeaakin jonkun verran muista perinteisistä CS:GO-kartoista. Taistelu midistä käy erä toisensa jälkeen tiukkana, sillä sen avulla reagointiaikaa esimerkiksi saittien välisiin käännöksiin jää huomattavasti enemmän.

Hyökkääjien matkantekoa voidaan hidastaa merkittävästi liekittämällä leikkikentän ja midin suuntaan johtavat portaat. Paras hyöty saadaan, kun liekki saadaan heitettyä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa erää, jotta hyökkäävä joukkue jää kokonaan sen taakse.

Videossa näkyvä poltto heitetään banaanista löytyvän penkin kohdilta. Tähtäys videon osoittamalla tavalla edessä sijaitsevaan seinään, heitto tulee lähteä kädestä suoraan juoksusta hyppyblindiä käyttämällä.

Poltto vaatii muutaman harjoituskerran, mutta onnistuessaan se on erittäin tehokas jarruttamaan hyökkäävän joukkueen etenemistä ja auttaa näin ollen puolustavan joukkueen karttakontrollin saamista.

Miten: Juosten
Heitto: Hiiren vasen, hyppybindiä käyttäen
Tickrate: 64/128

Liekki Overpassin T-rappusille


Mapit: