Tässä vuoden kovimmat CS:GO-pelaajat kartoittain!

zywoo CS:GO-pelaajat

CS:GO-pelaajat lyödään aina vuoden päätteeksi paremmuusjärjestykseen, mutta nyt ensimmäisen puoliskon jälkeen on myös tutkittu parhaimpia kartoittain.

HLTV.org selvitti tilastojen pohjalta, että kuka pelaaja on ollut ensimmäisen puoliskon paras missäkin kartassa. Yksi nimi nousee täysin ylitse muiden, sillä Vitalityn tähtipelaaja ZywOo on ollut paras peräti kolmessa kartassa.

Ranskalainen on omilla lukemillaan Infernossa, Anubiksessa ja Nukessa, joissa kaikissa rating on ollut keskiarvollisesti yli 1.30. Varsinkin Nukessa tähtipelaaja on ollut mielettömässä iskussa, koska 12 kartasta voittoon on päättynyt 92,3% ja rating on ollut 1.41.

Muutenkin AWP-tähdet ovat olleet kuumina, koska s1mple on ollut paras Overpassissa ja puolestaan sh1ro on ykkönen Vertigossa.

Sen sijaan Ancientin herra on ollut MOUZ:n frozen, kun taas GamerLegionista NAVIn uudistuneeseen rosteriin hankittu iM on Miragen paras.

Kartoittain parhaimpia nimetessä on otettu huomioon vain vähintään kahdeksan kertaa LAN-turnauksissa kartan pelanneet pelaajat.

Parhaat CS:GO-pelaajat kartoittain