Maailman parhaat ja pahimmat kannattajat? – Brassifanit jakavat mielipiteitä

Major kannattajat

Brasiliassa pelattava IEM Rio Major 2022 -turnaus on saanut ylistystä ja kritiikkiä. Suurin tähän vaikuttanut tekijä on kannattajat, jotka jakavat mielipiteitä.

Brasilian ensimmäinen Major on sujunut pääosin ongelmitta, vaikka alkuvaiheessa olikin pieniä teknisiä murheita. Erityisesti ensimmäisen vaiheen ottelut saivat ylistystä, kun areena oli lähes jokaisena päivänä täynnä faneja.

Odotus pudotuspeleihin oli siis suuri, mutta niiden alkaessa kannattajat katosivatkin areenalta. Isoin syy tähän on pihalla olevat fanifestivaalit, joissa rakastettu brasilialainen casteri Gaules selostaa otteluita. Tämä sai paljon kritiikkiä kotisohvilta, sillä tunnelma ei todellakaan ollut sellainen kuin odotettiin.

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen tästä.

Tämän lisäksi monet ovat ihmetelleet brassien käytöstä muita joukkueita kohtaan. Fanit ovat buuanneet ja näyttäneet keskisormia tiimeille, joita he eivät kannusta, mikä on herättänyt ihmetystä. Osansa tästä sai myös supertähti s1mple, joka antoi lopulta tappion jälkeen samalla mitalla takaisin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kannattajat ovat siis samaan aikaan maailman parhaita, mutta myös pahimpia. Oman joukkueen takana seistään henkeen ja vereen, mutta Majoreilta tuttu molempien tiimien kunnioitus puuttuu. Tämä on syystäkin jakanut mielipiteitä ja tulee jakamaan niitä turnauksen loppuun asti.


Pelaajat:
Ottelut: