Lähteet: Pariisin Major-tarrojen tulot yli 110 miljoonaa dollaria

BLAST Premier pariisin

HLTV.orgin ja Dust2.br:n tietojen mukaan Pariisin Major-turnauksen tarratuloja kertyi yli 110 miljoonaa euroa.

Majoreille pääsy on CS-joukkueille äärimmäisen tärkeää. Yhtenä asiana on luonnollisesti se, että karkelot ovat vuoden seuratuin tapahtuma, mutta myös rahallinen arvo on todella mittava.

Viimeisimpänä pelattu Pariisin Major-turnaus oli toistaiseksi rahakkain, sillä HLTV.orgin ja Dust2.br:n mukaan tarratuloja kertyi yli 110 miljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa keskimäärin neljää ja puolta miljoonaa joukkuetta kohden, joten karkeloissa kannattaa ehdottomasti olla mukana.

Tulot vaihtelevat hieman tiimien välillä, sillä rahat jaetaan tarrakapseleiden myynnin mukaan. Majoreilla on kolme eri vaihetta, joissa on jokaisessa mukana kahdeksan joukkuetta. Jokaiseen vaiheeseen on oma kapselinsa ja näiden kapseleiden tulot jaetaan seurojen kesken tasan.

Pariisin Majoreilta saadut summat ovat siis joka tapauksessa valtavia, vaikka kuuluisikin vähiten myyneen kapselin joukkueisiin. Tämän myötä turnaukseen pääsy on entistä tärkeämpää, sillä se on varmasti yksi isoimmista tulonlähteistä monelle organisaatiolle.


Ottelut: