Mikä tiimi voittaa Pariisin Majorit? Viisi joukkuetta erottuu joukosta

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

Pariisin Majorit käynnistyvät maanantaina Challengers Stagen otteluilla, jossa kehissä nähdään muun muassa ENCE ja Ninjas in Pyjamas.

Blast.tv Paris Major on vuoden ainoa tämän statuksen turnaus, koska seuraavat Majorit ovat luvassa vasta keväällä 2024, kun taistellaan Counter-Strike 2 -pelin puolella. Näin ollen tiimeillä on tuttuun tapaan aivan valtaisa halu voittaa. Mestaruus ei tule kuitenkaan helpolla, koska kärki on äärimmäisen kova ja tasainen.

Coolbetin kertoimien perusteella ennakolta viisi joukkuetta erottuu joukosta. Suurimmiksi voittajasuosikeiksi on nostettu G2 Esports ja Heroic, joille Coolbet tarjoaa kertoimen 5.00. Tässä perässä tulee puolestaan Vitality, jonka kerroin on 5.50. Tähän kastiin voidaan nostaa vielä Natus Vincere (6.50) ja FaZe Clan (6.50).

Tämän jälkeen muilla tiimeillä alkaakin sitten jo olemaan korkeita kertoimia, joten todennäköisyydet ovat pieniä.

Suomalaisorganisaatio ENCE saa mestaruuskertoimen 21.00, kun taas Aleksib:n kipparoima NiP on vielä suurempi haastaja 31.00 kertoimella.

Tämän vuoden turnaukseen on tarjolla myös muita turnausvetoja, sillä kertoimia löytyy muun muassa finaaliin selviävistä joukkueista sekä Challengers Stagelta eteenpäin selviävistä tiimeistä.