Paris CS:GO Major – näin katsot ottelut TV:stä

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

Paris CS:GO Major -turnaus on kaikilla mittareilla ainutlaatuinen tapahtuma, koska kyseessä on viimeinen CS:GO:n Major-turnaus.

Valve on julkistanut, että Counter-Strike 2 -peli julkaistaan kesällä. Myös se on selvillä, että nykyisen pelin viimeinen Major-turnaus pelataan Pariisissa. Puolestaan uuden version ensimmäinen Major on luvassa keväällä 2024 Kööpenhaminassa.

Pariisin turnaus tulee varmasti keräämään huimat katseluluvut, kun fanit ympäri maailman haluavat katsoa, että kuka on pelin viimeisen suurturnauksen voittaja. Myös Suomessa katseet on taatusti tiukasti vangittuna turnaukseen, jonne paikkaa havittelevat Aleksib:n NiP sekä suomalaisorganisaatio ENCE.

Television kautta ottelut on nähtävissä suomenkielisellä selostuksella Twitch-palvelusta, jonne alkulohkovaiheen pelit lähetetään Ylen sekä Pelaajat.comin kanavien kautta. Myös Yle Areenasta on katsottavissa Ylen lähettämät ottelut.

Myös jo RMR-karsintojen ottelut tulevat Ylen sekä Pelaajat.comin kanavilta. ENCEn ja NiPin ottelut näkyvät vuorotellen kummaltakin kanavalta. Mikäli tiimit kohtaavat keskenään niin tämän näyttää Pelaajat.com.


Ottelut: