Suomalainen pelijätti julkaisi huippu-uutisia – Max Payne 1 ja 2 tehdään uudelleen

max payne remedy

Suomalainen pelivalmistaja Remedy Entertainment tunnetaan monista huippupeleistään. Tunnetuimmat näistä ovat Alan Wake, Control sekä Max Payne -pelisarja.

Remedy Enterntainment julkaisi mahtavia uutisia, kun se ilmoitti tekevänsä huippusuositut Max Payne 1:n ja 2:n uudelleen. Pelit tehdään yhteistyössä Rockstar Gamesin kanssa, joka oli myös alunperin peleissä julkaisijana.

Rahoituksen osalta kaikki jää Rockstarin harteille, sillä he maksavat koko lystin. Remedy puolestaan alkaa saamaan rojalteja pelistä vasta sitten, kun Rockstar on kattanut omalta osaltaan pelin kehitys- ja markkinointikulut sekä muut julkaisuun ja jakeluun liittyvät kustannukset.

Max Payne 1 ja Max Payne 2 ovat todellisia klassikkopelejä, joita rakastetaan ympäri maailmaa. Suosiosta jotain kertoo se, että Remedyn sijoittajasivut kaatuivat, kun uutinen julkaistiin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aikataulua peleille ei vielä ole, sillä ne ovat vasta konseptivaiheessa. Peleissä käytetään Remedyn omaa Nortlight-pelimoottoria ja ne julkaistaan PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.