PGL CS2 Major: Pudotuspelien ohjelma selvillä – toinen puoli kaaviosta äärettömän kova

CS2 Aleksib

PGL CS2 Major Copenhagen huipentuu loppuviikosta pelattaviin pudotuspeleihin, joissa nähdään mukana kaikki maailman parhaat tiimit.

Rankingin perusteella kyseessä on varmasti viime vuosien kovimmat Major-turnauksen pudotuspelit, koska tällä kertaa yllätyksiä ei juurikaan ole vielä nähty. Näin ollen kaikki parhaat tiimit ovat selviytyneet kahdeksan parhaan joukkoon. Suomalaisittain ilahduttavinta on se, että mukana nähdään Jimpphatin tähdittämä MOUZ sekä Aleksib:n kipparoima NAVI. Suomalaistähdet voivatkin kohdata välierissä, mikäli molemmat tiimit voittavat omat puolivälieränsä.

MOUZ saa puolivälierässä vastaan G2 Esportsin, kun taas NAVIn vastustaja on Eternal Fire. Näistä neljästä tiimistä yksi pelaa sunnuntaina Kööpenhaminan Major-turnauksen finaalissa.

Toisella puolella kaaviota tullaan käymään sitten poikkeuksellisen kova taistelu finaalipaikasta, sillä sieltä löytyvät kaikki maailman TOP3-joukkueet. Rankingin ykkösenä oleva FaZe Clan kohtaa heti puolivälierässä suurimman mestarisuosikin Spiritin. Sen sijaan toisessa puolivälierssä pelaavat Vitality ja Cloud9.

PGL CS2 Major Copenhagen – pudotuspelien ohjelma:

To 28.3. klo 18:00 Cloud9 – Vitality
To 28.3. klo 21:00 Spirit – FaZe Clan
Pe 29.3. klo 18:00 Eternal Fire – Natus Vincere
Pe 29.3. klo 21:00 MOUZ – G2 Esports

La 30.3. klo 18:00 Välierä
La 30.3. klo 21:00 Välierä

Su 31.3. klo 21:00 Finaali


Ottelut: