PGL Major: ENCE – G2 Esports – tiistai-ilta tarjoaa huiman jännärin

PGL Major ESL Pro League Aleksib G2 Esports

PGL Major Antwerp -turnaus tarjoaa tiistai-illalle todellisen herkkupalan, kun ENCE ja G2 Esports kohtaavat klo 19:15.

Juurikaan hienompaa ottelua ei suomalaisittain Major-turnauksessa voitaisiin nähdä kuin ENCEn ja Aleksib:n johtaman G2 Esportsin kohtaaminen. Kaiken lisäksi panoksena on paikka Legends Stagelle, joten siltäkin osin asetelmat ovat kerrassaan herkulliset.

Kumpikin tiimi on voittanut molemmat ottelunsa, joten startti Majoreille on ollut mainio. Varsinkin ENCEn tekeminen on ollut jälleen kerran häkellyttävää. G2 Esports oli jo matkalla kahteen selvään voittoon, mutta Spirit-ottelu meinasi kääntyä uskomattomaksi sulamiseksi. Kuitenkin voitto merkattiin sarakkeeseen ja se on ainut asia, joka ratkaisee.

Ennusmerkit povaavat todellista jännitys-näytelmää, sillä suosikkia ei ole pystytty kaivamaan, vaan voimasuhteet ovat täysin tasan. BO3-systeemillä pelattava taisto ei jätä onnelle sijaa, joten tiistaina todellakin parempi voittaa.

Voittaja jatkaa matkaansa Legends Stagelle, kun taas tappion kokenut tiimi jatkaa pelejään keskiviikkona. Tuolloin on mahdollisuus jälleen lunastaa paikkaa seuraavaan vaiheeseen.

ENCE-G2 Esports -ottelu käynnistyy tiistaina klo 19:15. Suomalaisten ottelut sekä linkit striimeihin löydät meidän CS:GO-ottelukalenterista!


Ottelut: