PGL varoitti valmentajia – eivät saa jatkossa hurrata pelaajille

PGL

Major-turnauksen osalta tuli jälleen mielenkiintoisia uutisia, kun PGL ilmoitti tiukemmista säännöksista Legends Stagelle.

Major-turnauksesta kantautuu erikoisia uutisia, sillä PGL on joutunut varoittamaan valmentajia pelaajien kannustamisesta. Tämä ei kuitenkaan ole turnausjärjestäjän päätös, vaan he operoivat Valven ohjeiden perusteella.

Jo aiemmin karkeloissa oli tiukat säännökset siitä, että valmentajat eivät saa koskettaa pelaajia muulloin kuin taktisen aikalisän aikana. Nyt tullut uusi säädös tiukentaa rajoja entisestään, sillä valmentajilta on kielletty kaikenlaiset huutelut, kuten yleisesti kuultu ”nice” voitetun kierroksen jälkeen.

Valve käytännössä käskee, että valmentajat istuvat penkeillään hiljaa ja osallistuvat vain silloin, kun tiimillä on menossa taktinen aikalisä. Jos näitä ohjeita ei noudateta, niin valmentajaa pyydetään poistumaan turnausalueelta.

https://twitter.com/zonic/status/1454136181374001159
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

PGL:n tuomaa viestiä ei luonnollisestikaan otettu kauhean hyvin vastaan, sillä todella monet valmentajat elävät ja hengittävät peliä kierros kierrokselta. Valve ei ole ikinä arvostanut valmentajia kauhean korkealle, joten eriävät mielipiteet tuskin tulevat muuttamaan organisaation päätöstä mihinkään.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: