ESL Pro Leaguen pudotuspeliparit selvillä – ENCEllä tie auki tähtiin asti

ENCE pro major IEM

ENCE sai mahtavia uutisia, kun ESL Pro Leaguen pudotuspeliparit julkaistiin, sillä joukkueen kaaviossa on selvästi heikompia vastustajia.

Jättiturnauksen pudotuspelit tulivat julki, kun viimeisenä pelattu D-lohko saatiin päätökseensä. Sääntöjen mukaan lohkon ensimmäinen ja toinen eivät voi kohdata toisiaan ennen finaalia ja lohkon ensimmäinen ja kolmas eivät puolestaan voi kohdata ennen semifinaalia.

ENCEn kannalta Pro Leaguen kaavio näyttää todella herkulliselta, sillä ensimmäisenä vastaan asettuu fnatic. Vastustaja ei missään nimessä ole kovimmasta päästä, sillä fnatic on rosterimuutosten takia ollut isoissa vaikeuksissa. Kermana kakun päälle tiimi menetti juuri tähtipelaajansa brollanin, joka ei varmasti helpota tilannetta.

Jos ENCE onnistuu kaatamaan fnaticin, niin seuraavassa ottelussa vastaan asettuu superyllättäjä Movistar Riders. Joukkue esiintyi lohkovaiheessa upeasti, mutta ennakkoon espanjalaisjengi on kuitenkin selvästi heikompi kuin ENCE.

Pro Leaguen muut parit löydät alla olevasta twiitistä. ENCEn ensimmäinen peli on luvassa huomenna kello 16:30 ja sitä voi seurata suomeksi tai englanniksi. Livestriimit peliin löydät täältä.

Jos twiitti ei näy, niin pääset katsomaan sen painamalla tästä.

Joukkueet:
Ottelut: