GODSENTin perustaja ja entinen Major-voittaja pronax hädässä? – Julkaisi kryptisiä twiittejä

pronax

Ruotsalaisorganisaatio GODSENTin osaomistaja ja perustaja pronax on julkaissut kryptisiä twiittejä liittyen perheeseensä ja kollegoihinsa.

Markus ”pronax” Wallsten tunnetaan parhaiten ajastaan fnaticin IGL:nä, kun ruotsalaisjoukkue voitti miehen johtamana useamman Majorin. Tämän jälkeen pronax siirtyi GODSENTiin, jossa hän on sekä perustaja että osaomistaja. Myöhemmin mies koitti siipiään myös valmentajana.

Suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT parantanut otteitaan CS-kentillä jatkuvasti. Erityisesti Wallstenin palkkaama vanha pelikaveri devilwalk on valmentanut joukkuetta paremmalle tasolle. Kaikki on vaikuttanut olevan hyvin, kunnes 23.8. ja 24.8. julkaistut kryptiset twiitit herättivät twitterissä huomiota.

Huolestuttavaa on se, että pronax twiittasi samaa asiaa lyhyen ajan sisällä kahteen kertaan ja viesti oli hyvin sekava. Mies kertoi ensin, että hän tarvitsee lakiapua, koska hänen kollegansa ovat keksineet hänestä valheita. Mies nimenomaisesti mainitsi, että hän tarvitsee apua Malmössä, joka on GODSENTin kotikaupunki.

Onko pronax kunnossa?

Twiitit eivät jääneetä tähän, vaan hetkeä myöhemmin Wallsten väitti, että hänen perheensä ja kollegansa yrittävät tehdä saman, minkä he tekivät vuosi sitten. Miehen mukaan he yrittävät estää häntä menemästä poliisin puheille raportoimaan tietyistä asioista. Tässä yhteydessä hän pyysi jälleen lakimiehen apua.

Oheiset twiitit tulivat julki eilen 23.8. ja tänään pronax vielä jatkoi, että ”olipas stressaava ilta, mutta olen ulkona ja aion kertoa tarinani aikanaan, kiitos kaikille aidoille ihmisille siellä”. Yhden englanninkielisen twiitin mies ehti myös poistaa, jossa hän ilmoitti, että häntä yritetään pakottaa mielisairaalaan perheensä ja kollegoidensa toimesta.

Toivotaan, että yksi parhaista pelinsisäisistä johtajista CS:GO:n historiassa on kunnossa ja asiat lutviutuvat raiteilleen. On selvää, että miehen ulostulo on huolestuttava, mutta on hienoa nähdä, että näiden kryptisten viestien jälkeen ei ole kuulunut muuta.

Lisäksi useat tunnetut esports-persoonat ottivat tilanteeseen kantaa ja ilmoittivat halustaan auttaa miestä, jos sille on tarvetta. Tämä tuki ja turva voi olla vielä arvossa arvaamattomassa.

Huippucasteri HenryG osoittaa tukensa pronaxille.

Huomasitko?: ENCE uudisti logonsa sekä visuaalisen ilmeensä – katso kuva


Joukkueet: ,