REZ nakutteli kaksi ässää – Aleksib nappasi 1vs2 clutchin

rez

Ninjas in Pyjamasin tähtipelaaja REZ tuli terävänä tärkeään otteluun Outsidersia vastaan, kun mies painoi heti ensimmäiseen kierrokseen kaksi äsää.

NiP sai maanantaina vastaansa Outsidersin IEM Katowicessa. Panoksena ottelussa oli koko turnauksen jatkuminen, joten kyseessä oli merkittävä koitos. Ruotsalaisorganisaation valmistautuminen oli ainakin onnistunut, sillä tiimi tuli kunnon raivolla kehiin.

REZ löi upeasti alkutahdit Vertigoon, kun tähtipelaaja painoi heti pislarundilla ässän kehiin. Tilanne näytti jo NiPin kannalta heikolta, sillä REZ ja headtr1ck jäivät 2vs4-tilanteeseen. Tämä ei kaksikkoa haitannut, vaan REZin liipaisin kävi ja Outsidersin pelaajat lakosivat tieltä. Jos puolisko alkoi REZin toimesta ässällä, niin se myös päättyi vastaavalla tavalla, kun ruotsalainen viimeisteli viidellä frägillä NiPille 14-1-puoliaikajohdon.

Ensimmäinen puolisko tarjosi myös yhden toisen komean suorituksen, kun Aleksib tehtaili todella tärkeään paikkaan 1vs2 clutchin. Jame oli saanut hengiltä jo neljä NiP-pelaajaa, mutta suomalainen oli liian kova pala purtavaksi.

REZ tehtaili ässän

Aleksib taikoi komean 1vs2 clutchin


Pelaajat:
Ottelut:
Mapit: