Lähteet: Counter-Strike 2 on tulossa – näitä muutoksia on luvassa CS:GO Source 2 -julkaisun jälkeen

richard

Arvostettu journalisti Richard Lewis kertoi lähteisiinsä vedoten, että Counter-Strike 2:n julkaisu on todella lähellä.

Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina pyörinyt paljon huhuja Counter-Strike 2:sta, kun NVIDIA:n ohjainpäivityksistä löydettiin tuki cs2gos.exe-tiedostolle. Tämä aloitti melkoisen huhumyllyn siitä, että pelistä on tulossa uusi versio pian. CS:GO Source 2 -nimeä kantava päivitys voisi tuoda mukanaan todella isojakin muutoksia.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Nyt Richard Lewis heitti lisää vettä myllyyn, kun hän kertoi lähteidensä vahvistaneen hänelle, että huhut ovat totta. Lisäksi Lewis kertoo, että julkaisu olisi aivan kulman takana, sillä hänen mukaansa pelin betaversio on tulossa jo maaliskuussa pelattavaksi.

Raportin mukaan Counter-Strike 2 toisi isoja uudistuksia matchmakingiin. Valven tarkoituksena on tehdä matchmakingista niin hyvä, että kolmannen osapuolen alustoja (Faceit, ESEA, Esportal) ei enää tarvittaisi. Lisäksi himoitut 128 tickraten pelipalvelimet olisivat huhujen mukaan vihdoin tulossa kilpailulliseen pelitilaan.

Yksi pelaajia kiinnostava asia koskee skinien kohtaloa. Monella on isoja summia rahaa kiinni skineissä, jotka menettävät arvonsa, mikäli ne eivät siirry sellaisenaan uuteen versioon. Nyt ensimmäisten huhujen mukaan skinit siirtyisivät kuitenkin vastaavina uuteen versioon, joten siltä osin pelaajat voivat huokaista helpotuksesta.

Varmasti jotain on siis tekeillä, kun uutisia aiheesta on tullut niin paljon. Ajankohdat ja muut selviävät luonnollisesti vasta julkaisun yhteydessä, mutta on sanomattakin selvää, että CS-maailmassa eletään tällä hetkellä jännien asioiden äärellä. Lähes kaikki on vielä täysin huhupuhetta, joten monet isot kysymykset ovat vailla vastauksia.

Mikäli CS:GO Source 2 menisi samaan tapaan kuin Dotan puolelle, niin uusi versio toimisi hetken verran rinnakkain vanhan kanssa, minkä jälkeen se korvaisi kokonaan vanhan version.

Richard Lewisin mukaan Counter-Strike 2 on lähellä julkaisua

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.