Loistavia uutisia! – Rion Majorin kaikki staget pelataan liveyleisölle

CS2 Major BLAST Premier Fall Groups RMR cs elisa masters espoo rion major espoossa Champions blast Paris major challengers stage valve

ESL ilmoitti ilouutisen brassifaneille, kun se kertoi laajentavansa Rion Majorin livepelit kaikille stageille.

Lokakuun lopussa alkava Rion Major kiinnostaa Brasiliassa todella paljon, jonka vuoksi ESL on päättänyt laajentaa yleisön mahdollisuutta päästä turnaukseen. Toista kertaa ikinä liveyleisöä päästetään sisään jo sekä Challengers- että Legends-stagella.

Päätös on peruja porusta, joka syntyi, kun karkeloiden liput myytiiin loppuun noin tunnissa. Monet vaativat ESL:ää siirtämään tapahtuman isommalle areenalle, jotta fanit pääsisivät näkemään lempijoukkueitaan.

Majoreissa yleisö pääsee lehtereille normaalisti vasta viimeisenä pelattavalla Champions-stagella, jossa mestaruus ratkaistaan. Rion turnaus on näin ollen vasta toinen historiassa, jossa ihmiset pääsevät mukaan tunnelmaan alusta alkaen.

Viimeksi tällainen tilanne on ollut Starladderin järjestämässä Majorissa vuonna 2019, mutta silloin yleisöä oli katsomoissa vain kourallinen. Tällä kertaa tilanne on toinen, sillä brassit ovat suorastaan fanaattisia CS:GO:n suhteen ja tulevat todennäköisesti täyttämään areenan.

Rion Majoriin otetaan lisää yleisöä

https://twitter.com/ESLCS/status/1569687302879715329
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: ,
Ottelut: