Rockstar joutui tietomurron uhriksi – GTA 6 -pelistä vuodettiin tietoja

rockstar

Rockstar Games joutui ikävän tietomurron kohteeksi, missä onnistuttiin lataamaan odotetun GTA 6 -pelin kehitysmateriaalia.

GTA 6 -peliä on odotettu todella pitkään, vaikka se on edelleen alkutekijöissään. Pääosin tämä johtuu siitä, että sarjan aiempi versio GTA V julkaistiin jo vuonna 2013, joten pelaajat ovat janonneet uutta osaa lähes kymmenen vuotta.

Nyt tulevasta pelistä saatiin jo maistiaisia, vaikka se on vasta kehitysvaiheessa. Rockstar nimittäin vahvisti itse, että heidän palvelimilleen on tehty tietomurto, jossa on varastettu GTA 6:n varhaista kehitysmateriaalia.

Videomateriaali on ilmeisestikin vuodelta 2021, joten tämän jälkeen on varmasti tapahtunut kehitystä. Tällä hetkellä GTA 6:n arvioidaan tulevan joko vuonna 2024 tai 2025, joten pelaajat saavat odottaa vielä tovin, että uusi saaga käynnistyy.

Tietomurron jälkeen Rockstar ryhtyi heti toimiin, sillä suurin osa videoista on jo poistettu tekijänoikeusperustein. Materiaalia on kuitenkin edelleen tallella ja sitä on varmasti myös tallennettu vino pino, joten vuodot tulevat todennäköisesti jatkumaan myös tulevaisuudessa.

TSEKKAA MYÖS TÄMÄ!: Nintendo-hakkerille yli kolmen vuoden vankeustuomio – maksaa lisäksi miljoonakorvaukset