Tulot julki! Näin paljon supertähti ropz tienasi vuonna 2022

ropz

FaZe Clanin ropz on kiistatta yksi maailman parhaimmista CS:GO-pelaajista, joka on viime vuosien aikana voittanut lukuisia huipputurnauksia.

Miehen tuloista on saatu esimakua, kun ropzin firman tulokset vuodelta 2022 on julkaistu Viron rekisteri- ja tietojärjestelmäkeskuksen eli RIK:n toimesta. Ropzin firman tulojen lähde ei ole tarkasti tiedossa, mutta olettavasti kyseessä palkka, palkintorahat sekä esimerkiksi Majoreiden tarroista tulevat tulot.

RIK:n mukaan virolaistähti sai vuoden 2022 aikana tuloja Euroopan sisältä 40 673 euroa. Nämä on olettavasti MOUZin puolelta maksettuja tuloja. Puolestaan EU:n ulkopuolelta tuloja tuli 750 504 euroa. Eli vastaavasti nämä ovat todennäköisesti FaZe-ajan tuloja.

Kaiken lisäksi tuloksesta todennäköisesti uupuu vuoden viimeisimpien turnausten palkintorahat, koska näitä maksetaan yleensä kolme kuukautta tapahtumien jälkeen.

Ropzin osalta vuosi 2023 on saanut melkoisen startin, sillä FaZe Clan voitti Intel Grand Slamin, joka toi tiimille 1,2 miljoonaa dollaria.


Pelaajat: