Klassikkovideo: Ruination by Complexity – yksi parhaista frägimätöistä koskaan

Complexity

CS:n parista on aina löytynyt upeita clippejä ja hienoja frägivideoita, mutta yhden parhaista on tuottanut nykyisinkin kovalla tasolla kilpaileva Complexity.

Huippuorganisaatio Complexity tunnetaan Counter-Striken parista jo monen vuoden takaa, sillä joukkueella on käytännössä aina ollut kilpailullinen jengi CS:n parissa. Tämän lisäksi organisaatio on kunnostautunut videoiden tekijänä ja tuottajana pelin parissa jo vuosien ajan.

Frägivideot ovat toki aina olleet osa CS:ää, mutta erityisesti pelin versiossa 1.6 niitä pidettiin isossa arvossa. Nykyisin leffoja tehdään vähemmän, kun kaikista tilanteista pystytään tekemään välittömästi clippejä, jotka saadaan verkkoon alta aikayksikön.

Aikaisemmin tämä ei ollut yhtä simppeliä, vaan demoja kerättiin useiden matsien ajan, jonka jälkeen videoita sitten leikattiin ja näistä muodostettiin frägivideoita. Osa videoista oli organisaatioiden omia, mutta paljon oli myös sellaisia frägimättöjä, jotka oli lyöty kasaan monien eri pelaajien suorituksista.

Complexity tuotti yhden tällaisen usean eri pelaajan clipeistä muodostetun pätkän, joka oli lopulta yksi parhaista koskaan tehdyistä CS-leffoista. Ruination on täynnä toinen toistaan upeampia frägejä ja mukana nähdään myös suomalaisväriä, sillä Lauri ”kuviCk” Heikkinen ja Niklas ”bloodR” Nyman esiintyvät tällä huikaseivalla videolla.

Ruination

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Lisää upeita klassikkovideoita sekä uudempia clippejä pääset katsomaan tästä.


Joukkueet: