S1mple heitti ilmoille kovia huhuja – Astralis tekemässä rosteriinsa muutoksia?

majoreiden s1mple Natus Vincere NAVI

Natus Vinceren ja koko CS:GO-pelin ylivoimainen tähtinimi S1mple paljasti haastattelussa mielenkiintoisia uutisia Astralikseen liittyen.

S1mplen kommentit antavat ymmärtää, että viime vuodet CS:GO-peliä hallinnut Astralis on kenties tekemässä isoja muutoksia rosteriinsa. Täydellisenä joukkueena pidetty nippu on ollut viime viikot alamaissa ja tulokset ovat laahanneet pahasti odotusten alla.

Tämä on saanut aikaan sen, että kokoonpanoon kohdistuvat muutokset ovat nostaneet päätään. Nyt ilmeisesti uutisia on tulossa, mikäli s1mpleä on uskominen.

– Hävisimme vain 5 harjoitusta 30:stä b1t:n kanssa. Olin muuten järkyttynyt nähdessäni Astraliksen kokoonpanon harjoituksessa. En voi kertoa mitään muuta, mutta sinäkin tulet olemaan järkyttynyt. Voin luvata sen, s1mple totesi haastattelussa.

– Pelasimme kertaalleen Astralista vastaan, eivätkä he olleet mitenkään vahvoja. Eräässä kartassa olimme kuitenkin todella yllättyneitä siitä, ketkä pelaajat pelasivat Astraliksella, s1mple jatkoi.

Nähtäväksi jää, että onko supertähden kertomalla perää vai oliko kyse vain jostain muusta. Astralis on seuraavan kerran tulessa reilun viikon päästä, kun joukkue kohtaa DreamHack Masters Spring -turnauksen avausottelussa Extra Saltin.


Pelaajat:
Joukkueet: