Video: s1mple kyykytti G2:sta upealla ässällä junamaassa

majoreiden s1mple Natus Vincere NAVI

Vaikka tällä hetkellä vietetäänkin keskikesän juhlaa, on BLAST Premier Springin finaalit parhaillaan käynnissä. Turnauksessa on edelleen jäljellä mm. kaksi maailman parasta S1mple ja ZywOo.

Maailmanlistan tämän hetken paras joukkue lähti haastamaan Na`Via, jossa yksi ehdottomasti CS:n kirkkaimmista tähdistä s1mple pelaa. G2 tiputti aikaisemmin turnauksesta suomalaisjoukkue ENCEn, kun jengit mittelöivät keskenään alemman kaavion ensimmäisen kierroksen matsissa.

Kansainvälisellä kokoonpanolla ei ollut yhtä onnistunut ottelu Na`Via vastaan, sillä joukkue joutui taipumaan s1mplen ja kumppaneiden käsittelyssä lukemin 2-1. Trainin toisella pistoolikierroksella nähtiin jäätävän upeaa suorittamista, kun ukrainalaistähti antoi kyytiä koko G2:n joukkueelle.

Pelit jatkuvat Euroopan osalta tänään kello 17:30 ja 21:00, kun ensin yllättäjäjoukkue Complexity kohtaa hyvässä vireessä olevan FaZen. Na`Vi puolestaan haastaa Vitalityn alemman kaavion finaalissa, joten upeaa CS:ää on jälleen luvassa. Illan matseja odotellessa onkin hyvä tilaisuus tsekata s1mplen upea ässä. Jos video ei näy, niin voit katsoa sen tästä.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: